reklama

Listopad 2010

Mysza...można...ja nawet brałam...do 4...naraz...lekarz pozwolił,ale zobaczysz herbatka Ci napewno podpasuje...tym bardziej,że będzie mogła pić bez ograniczeń...

reklama
znowu zmuszacie mnie do wypracowania :-)

Elzu i Paulinka109 chyba jestem ostatnia dziewczyna ktora nie moze nadal przekonac sie do leginsow :no: czuje sie w nich jak w rajstopach jak zakladam bluzke za dupe i jakos tak mi golo a znowu takich dlugich bluzek przed kolana to nie mam wszystkie tuniki najdluzsze mam do polowy ud. ale codziennie ogladam na allegro leginsy te brzuchate i chyba sie na takie skusze ale to juz jak bede miala porzadnie widoczny brzuszek :) narazie po domu przemieszczam sie w dresikach a jak musze wyjsc to dzinsy i odpiety guziczek :-D ostatnio jeszcze odpinalam tylko jak siadalam ale teraz juz nawet jak chodze odpinam.

Trusia77 nie jestes jedyna :) ja tez czuje sie jak corka mlynarza. w lato opalam sie na ciemny braz bo mam ogolnie ciemna karnacje, a ze mialam w lutym studniowke to od pazdziernika chodzilam na solarium zeby podtrzymac ta moja opalenizne, raz na 2-3 tygodnie. no ale od poczatku marca jakos nie bylo czasu bo matura itd po za tym juz mi szkoda pieniedzy bylo pocieszalam sie ze zaraz lato, a za jakis czas dowiedzialam sie o ciazy :) teraz czekam na slonce zeby wywalic cielsko na taras i podpiekac sie z 20-30 minut dziennie. I wlasnie tu mam do Was wszystkich pytanie co ogolnie wiecie i myslicie o opalaniu w ciazy? ja slyszalam ze nie wolno absolutnie, cos na glowe, krotki rekawek i koniec. A znowu w internecie znalazlam kilkakrotnie zdjecia dziewczyn spalonych na brąz w tle morze, one w kostiumie kąpielowym i brzuch 5-6 miesiąc :confused: wiec chyba jak w bluzce na ramiaczka i krotkich spodenkach sie tak po troszeczku bede opalac to nic sie nie stanie? chcialabym jakos wygladac na slub :(

mysza84 i mama2010 co do bolow brzuucha to ja ostatnio mialam kilka razy w nocy tak ze budzilam sie z okropnym bolem przy przekrecaniu sie z boku na bok, bo zawsze spie z podkulonymi nogami i tlumaczylam sobie to tym ze jak prostuje szybko nogi po kilku godzinach snu z podkulonymi to macica gwaltownie sie rozciaga i to dlatego ale nie wiem czy to racjonalne wytlumaczenie :confused: na szczescie kapusty mlodej ani bigosu nie lubie, ale bardzo wspolczuje wszystkim tym ktore maja problemy po zjedzeniu czegos :(

kasiazar czy kupilas na allegro dzinsy te takie szerokie na udach i lydkach? sa ladne rurki ale kosztuja 139 zl ;/ ja siedze tam codziennie i nie moge znalezc nic dla siebie po za tym do spodni jakos nie mam zaufania bo boje sie ze je zaloze i okaza sie za male/za duze i bedzie tylko klopot.

Inez79 ja tez porzadkowalam wczoraj strych ktory jest w stanie surowym i wszystko przez lata bylo tam wynoszone co niepotrzebne :D, a mieszkam jeszcze z rodzicami i po slubie moj narzeczony ma zamiar sie do mnie wprowadzic. Czeka nas spory remont bo sa tam gole cegly i beton, ale panele juz zakupione a ja ogladam godzinami meble w internecie :)

zazdroszcze Wam wszystkim ruchow a szczegolnie Paulince, bo zanim ja je poczuje to Wy juz nie bedziecie widziec wlasnych stóp :D bo ja jestem 3-4 tygodnie do tylu w porownaniu z wiekszoscia z Was :( a wczoraj poznym wieczorem przeczytalam ze ktoras z Was napisala ze obudzila sie o 5 i juz nie mogla spac i pomyslalam sobie ze ja za to nie moge do pozna usnac ale jak dobrze z drugiej strony ze sie tak rano nie budze :D i co?! Bog mnie pokarał. obudzilam sie dzis o 5 rownej! i zaczelo grzmiec i minela moze miuta i uslyszalam łomot deszczu chyba nawet z lekkim gradem. krecilam sie do 6 z minutami jeszcze pies na mnie wchodzil bo sie bał, ale na szczescie maly jest :-D

a Goosiek chyba nieswiadomie podsunela kolejny temat do dyskusji ktory mnie interesuje :d a mianowicie jak tam wasze piersi? szybko rosną? bo ja mialam 75B takie srednie ale teraz porzadnie spuchly i jest takie sluszne 75B juz sie nie moge doczekac az kupie stanik C bo zawsze mialam kompleksy na punkcie mojego biustu. :cool2:

juz niedlugo mam cywilny a nadal nie mam sukienki, mimo tego ze zawsze uwielbialam zakupy to wyprawe po nią ciagle odkladam, nie mam pojecia jaka chce i jaka ma byc jedyne co wiem to ze nie chce kolorowej tylko jakas jasna-biala, ecru, zlota, kremowa? moze cos doradzicie jakie wy mialyscie, albo bedziecie mialy? ;-)

Ania ja juz kiedys chyba pisalam na temat opalania sie :) Ale napisze jeszcze raz dla Ciebie :*
Rozmawialam z moja ginka i ona powiedziala ze nie ma przeciwskazan do opalania sie tylko najlepiej zakryc czyms brzuszek kidy sie siedzi albo wlasnie leży, a jak sie chodzi to mozna normalnie sobie w kostiumie chodzic. Sama bylam zainteresowala bo w sierpniu planuje jechac nad morze:P Ale jest tez taki priblem ze wiele kobiet w ciazy poprostu nie moze przebywac duzo na sloncu boma zaraz zawroty glowy dusznosci i takie tam, i ja chyba naleze do takich osob wiec moj wyjazd stoi pod znakime zapytania.

U mnie pogoda dzisiaj super, chodze w krotkich spodenkach i bluzce na krotki rekawek :) W domu jest zimnej niz na dworku :)

W M jak Mama jest teraz artyukuł chyba nt opalania. Mogą pojawić się plamy więc radzą unikać. Jak odnajdę tą gazetę w domu to przeczytam dokładnie i Wam streszczę.
Ale generalnie odradzają przebywanie na słońcu...

Mysza...ja nospę forte brałam 3xdziennie...na polecenie mojego gina...w szpitalu też mi tak dawali....
a boli Cię brzusio...tak skurczowo?

a ja znowu leginsy uwielbiam...z tym panelem na brzuch dla mnie super :)

No wlasnie i tutaj na temat tego opalania sie pojawiaja rozne opinnie :) wlasciwie tak ja we wszytskich tematach :) Ale o plamach to ja tez slyszalam, ale nie kazdemu sie pojawiaja trzeba poprostu uwazac na to, i jak zaczna sie pojawiac to unikac sloneczka a jak jest wszytsko ok no to moze korzystac :)

ania_ch0 - imponujące wypracowanie :D Tak temat opalania juz kiedys się tutaj przewinął... Ja po konsultacjach z moją ginką opalam się i będę sie opalać. Miałam mały test przed tymi powodziami jak przez cały tydzień było słonko u mnie... Leżałam na leżaczku, cycuchy i buźka do słoneczka ale brzusio zasłonięty :) Ja od razu lepiej się czuje jak buzia zarumieniona i słoneczko tyle radości daje :) To zależy jak kto reaguje, tak jak napisąła Violett, niektóre mamy mają duszności, zawrty głowy, innym plamy wyskakują... Ja się ładnie smarowałam i było wszystko w porzadeczku :) Pod koniec lipca jade na wczasy i też będę sie opalać jak dotychczas :)
Co do piersi to temat co chwile się przewija :) Ja juz mam 75 E (nie pytajcie jak go zdobyłam - to była masakra) :D:D:D Dostać stanik gdzie tak mało pod biustem a taki cyc graniczy z cudem :D Zawsze miałam duze 75D Więc myslę ze do G leciutko dojadę ;) Dbam o nie jak tylko się da zeby nie było zwisu do pępka póxniej :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry