• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

Mysza...można...ja nawet brałam...do 4...naraz...lekarz pozwolił,ale zobaczysz herbatka Ci napewno podpasuje...tym bardziej,że będzie mogła pić bez ograniczeń...

reklama
znowu zmuszacie mnie do wypracowania :-)

Elzu i Paulinka109 chyba jestem ostatnia dziewczyna ktora nie moze nadal przekonac sie do leginsow :no: czuje sie w nich jak w rajstopach jak zakladam bluzke za dupe i jakos tak mi golo a znowu takich dlugich bluzek przed kolana to nie mam wszystkie tuniki najdluzsze mam do polowy ud. ale codziennie ogladam na allegro leginsy te brzuchate i chyba sie na takie skusze ale to juz jak bede miala porzadnie widoczny brzuszek :) narazie po domu przemieszczam sie w dresikach a jak musze wyjsc to dzinsy i odpiety guziczek :-D ostatnio jeszcze odpinalam tylko jak siadalam ale teraz juz nawet jak chodze odpinam.

Trusia77 nie jestes jedyna :) ja tez czuje sie jak corka mlynarza. w lato opalam sie na ciemny braz bo mam ogolnie ciemna karnacje, a ze mialam w lutym studniowke to od pazdziernika chodzilam na solarium zeby podtrzymac ta moja opalenizne, raz na 2-3 tygodnie. no ale od poczatku marca jakos nie bylo czasu bo matura itd po za tym juz mi szkoda pieniedzy bylo pocieszalam sie ze zaraz lato, a za jakis czas dowiedzialam sie o ciazy :) teraz czekam na slonce zeby wywalic cielsko na taras i podpiekac sie z 20-30 minut dziennie. I wlasnie tu mam do Was wszystkich pytanie co ogolnie wiecie i myslicie o opalaniu w ciazy? ja slyszalam ze nie wolno absolutnie, cos na glowe, krotki rekawek i koniec. A znowu w internecie znalazlam kilkakrotnie zdjecia dziewczyn spalonych na brąz w tle morze, one w kostiumie kąpielowym i brzuch 5-6 miesiąc :confused: wiec chyba jak w bluzce na ramiaczka i krotkich spodenkach sie tak po troszeczku bede opalac to nic sie nie stanie? chcialabym jakos wygladac na slub :(

mysza84 i mama2010 co do bolow brzuucha to ja ostatnio mialam kilka razy w nocy tak ze budzilam sie z okropnym bolem przy przekrecaniu sie z boku na bok, bo zawsze spie z podkulonymi nogami i tlumaczylam sobie to tym ze jak prostuje szybko nogi po kilku godzinach snu z podkulonymi to macica gwaltownie sie rozciaga i to dlatego ale nie wiem czy to racjonalne wytlumaczenie :confused: na szczescie kapusty mlodej ani bigosu nie lubie, ale bardzo wspolczuje wszystkim tym ktore maja problemy po zjedzeniu czegos :(

kasiazar czy kupilas na allegro dzinsy te takie szerokie na udach i lydkach? sa ladne rurki ale kosztuja 139 zl ;/ ja siedze tam codziennie i nie moge znalezc nic dla siebie po za tym do spodni jakos nie mam zaufania bo boje sie ze je zaloze i okaza sie za male/za duze i bedzie tylko klopot.

Inez79 ja tez porzadkowalam wczoraj strych ktory jest w stanie surowym i wszystko przez lata bylo tam wynoszone co niepotrzebne :D, a mieszkam jeszcze z rodzicami i po slubie moj narzeczony ma zamiar sie do mnie wprowadzic. Czeka nas spory remont bo sa tam gole cegly i beton, ale panele juz zakupione a ja ogladam godzinami meble w internecie :)

zazdroszcze Wam wszystkim ruchow a szczegolnie Paulince, bo zanim ja je poczuje to Wy juz nie bedziecie widziec wlasnych stóp :D bo ja jestem 3-4 tygodnie do tylu w porownaniu z wiekszoscia z Was :( a wczoraj poznym wieczorem przeczytalam ze ktoras z Was napisala ze obudzila sie o 5 i juz nie mogla spac i pomyslalam sobie ze ja za to nie moge do pozna usnac ale jak dobrze z drugiej strony ze sie tak rano nie budze :D i co?! Bog mnie pokarał. obudzilam sie dzis o 5 rownej! i zaczelo grzmiec i minela moze miuta i uslyszalam łomot deszczu chyba nawet z lekkim gradem. krecilam sie do 6 z minutami jeszcze pies na mnie wchodzil bo sie bał, ale na szczescie maly jest :-D

a Goosiek chyba nieswiadomie podsunela kolejny temat do dyskusji ktory mnie interesuje :d a mianowicie jak tam wasze piersi? szybko rosną? bo ja mialam 75B takie srednie ale teraz porzadnie spuchly i jest takie sluszne 75B juz sie nie moge doczekac az kupie stanik C bo zawsze mialam kompleksy na punkcie mojego biustu. :cool2:

juz niedlugo mam cywilny a nadal nie mam sukienki, mimo tego ze zawsze uwielbialam zakupy to wyprawe po nią ciagle odkladam, nie mam pojecia jaka chce i jaka ma byc jedyne co wiem to ze nie chce kolorowej tylko jakas jasna-biala, ecru, zlota, kremowa? moze cos doradzicie jakie wy mialyscie, albo bedziecie mialy? ;-)

Ania ja juz kiedys chyba pisalam na temat opalania sie :) Ale napisze jeszcze raz dla Ciebie :*
Rozmawialam z moja ginka i ona powiedziala ze nie ma przeciwskazan do opalania sie tylko najlepiej zakryc czyms brzuszek kidy sie siedzi albo wlasnie leży, a jak sie chodzi to mozna normalnie sobie w kostiumie chodzic. Sama bylam zainteresowala bo w sierpniu planuje jechac nad morze:P Ale jest tez taki priblem ze wiele kobiet w ciazy poprostu nie moze przebywac duzo na sloncu boma zaraz zawroty glowy dusznosci i takie tam, i ja chyba naleze do takich osob wiec moj wyjazd stoi pod znakime zapytania.

U mnie pogoda dzisiaj super, chodze w krotkich spodenkach i bluzce na krotki rekawek :) W domu jest zimnej niz na dworku :)

W M jak Mama jest teraz artyukuł chyba nt opalania. Mogą pojawić się plamy więc radzą unikać. Jak odnajdę tą gazetę w domu to przeczytam dokładnie i Wam streszczę.
Ale generalnie odradzają przebywanie na słońcu...

Mysza...ja nospę forte brałam 3xdziennie...na polecenie mojego gina...w szpitalu też mi tak dawali....
a boli Cię brzusio...tak skurczowo?

a ja znowu leginsy uwielbiam...z tym panelem na brzuch dla mnie super :)

No wlasnie i tutaj na temat tego opalania sie pojawiaja rozne opinnie :) wlasciwie tak ja we wszytskich tematach :) Ale o plamach to ja tez slyszalam, ale nie kazdemu sie pojawiaja trzeba poprostu uwazac na to, i jak zaczna sie pojawiac to unikac sloneczka a jak jest wszytsko ok no to moze korzystac :)

ania_ch0 - imponujące wypracowanie :D Tak temat opalania juz kiedys się tutaj przewinął... Ja po konsultacjach z moją ginką opalam się i będę sie opalać. Miałam mały test przed tymi powodziami jak przez cały tydzień było słonko u mnie... Leżałam na leżaczku, cycuchy i buźka do słoneczka ale brzusio zasłonięty :) Ja od razu lepiej się czuje jak buzia zarumieniona i słoneczko tyle radości daje :) To zależy jak kto reaguje, tak jak napisąła Violett, niektóre mamy mają duszności, zawrty głowy, innym plamy wyskakują... Ja się ładnie smarowałam i było wszystko w porzadeczku :) Pod koniec lipca jade na wczasy i też będę sie opalać jak dotychczas :)
Co do piersi to temat co chwile się przewija :) Ja juz mam 75 E (nie pytajcie jak go zdobyłam - to była masakra) :D:D:D Dostać stanik gdzie tak mało pod biustem a taki cyc graniczy z cudem :D Zawsze miałam duze 75D Więc myslę ze do G leciutko dojadę ;) Dbam o nie jak tylko się da zeby nie było zwisu do pępka póxniej :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry