znowu zmuszacie mnie do wypracowania :-)
Elzu i Paulinka109 chyba jestem ostatnia dziewczyna ktora nie moze nadal przekonac sie do leginsow

czuje sie w nich jak w rajstopach jak zakladam bluzke za dupe i jakos tak mi golo a znowu takich dlugich bluzek przed kolana to nie mam wszystkie tuniki najdluzsze mam do polowy ud. ale codziennie ogladam na allegro leginsy te brzuchate i chyba sie na takie skusze ale to juz jak bede miala porzadnie widoczny brzuszek

narazie po domu przemieszczam sie w dresikach a jak musze wyjsc to dzinsy i odpiety guziczek

ostatnio jeszcze odpinalam tylko jak siadalam ale teraz juz nawet jak chodze odpinam.
Trusia77 nie jestes jedyna

ja tez czuje sie jak corka mlynarza. w lato opalam sie na ciemny braz bo mam ogolnie ciemna karnacje, a ze mialam w lutym studniowke to od pazdziernika chodzilam na solarium zeby podtrzymac ta moja opalenizne, raz na 2-3 tygodnie. no ale od poczatku marca jakos nie bylo czasu bo matura itd po za tym juz mi szkoda pieniedzy bylo pocieszalam sie ze zaraz lato, a za jakis czas dowiedzialam sie o ciazy

teraz czekam na slonce zeby wywalic cielsko na taras i podpiekac sie z 20-30 minut dziennie. I wlasnie tu mam do Was wszystkich pytanie co ogolnie wiecie i myslicie o opalaniu w ciazy? ja slyszalam ze nie wolno absolutnie, cos na glowe, krotki rekawek i koniec. A znowu w internecie znalazlam kilkakrotnie zdjecia dziewczyn spalonych na brąz w tle morze, one w kostiumie kąpielowym i brzuch 5-6 miesiąc

wiec chyba jak w bluzce na ramiaczka i krotkich spodenkach sie tak po troszeczku bede opalac to nic sie nie stanie? chcialabym jakos wygladac na slub
mysza84 i mama2010 co do bolow brzuucha to ja ostatnio mialam kilka razy w nocy tak ze budzilam sie z okropnym bolem przy przekrecaniu sie z boku na bok, bo zawsze spie z podkulonymi nogami i tlumaczylam sobie to tym ze jak prostuje szybko nogi po kilku godzinach snu z podkulonymi to macica gwaltownie sie rozciaga i to dlatego ale nie wiem czy to racjonalne wytlumaczenie

na szczescie kapusty mlodej ani bigosu nie lubie, ale bardzo wspolczuje wszystkim tym ktore maja problemy po zjedzeniu czegos
kasiazar czy kupilas na allegro dzinsy te takie szerokie na udach i lydkach? sa ladne rurki ale kosztuja 139 zl ;/ ja siedze tam codziennie i nie moge znalezc nic dla siebie po za tym do spodni jakos nie mam zaufania bo boje sie ze je zaloze i okaza sie za male/za duze i bedzie tylko klopot.
Inez79 ja tez porzadkowalam wczoraj strych ktory jest w stanie surowym i wszystko przez lata bylo tam wynoszone co niepotrzebne

, a mieszkam jeszcze z rodzicami i po slubie moj narzeczony ma zamiar sie do mnie wprowadzic. Czeka nas spory remont bo sa tam gole cegly i beton, ale panele juz zakupione a ja ogladam godzinami meble w internecie
zazdroszcze Wam wszystkim ruchow a szczegolnie
Paulince, bo zanim ja je poczuje to Wy juz nie bedziecie widziec wlasnych stóp

bo ja jestem 3-4 tygodnie do tylu w porownaniu z wiekszoscia z Was

a wczoraj poznym wieczorem przeczytalam ze ktoras z Was napisala ze obudzila sie o 5 i juz nie mogla spac i pomyslalam sobie ze ja za to nie moge do pozna usnac ale jak dobrze z drugiej strony ze sie tak rano nie budze

i co?! Bog mnie pokarał. obudzilam sie dzis o 5 rownej! i zaczelo grzmiec i minela moze miuta i uslyszalam łomot deszczu chyba nawet z lekkim gradem. krecilam sie do 6 z minutami jeszcze pies na mnie wchodzil bo sie bał, ale na szczescie maly jest
a
Goosiek chyba nieswiadomie podsunela kolejny temat do dyskusji ktory mnie interesuje :d a mianowicie jak tam wasze piersi? szybko rosną? bo ja mialam 75B takie srednie ale teraz porzadnie spuchly i jest takie sluszne 75B juz sie nie moge doczekac az kupie stanik C bo zawsze mialam kompleksy na punkcie mojego biustu.
juz niedlugo mam cywilny a nadal nie mam sukienki, mimo tego ze zawsze uwielbialam zakupy to wyprawe po nią ciagle odkladam, nie mam pojecia jaka chce i jaka ma byc jedyne co wiem to ze nie chce kolorowej tylko jakas jasna-biala, ecru, zlota, kremowa? moze cos doradzicie jakie wy mialyscie, albo bedziecie mialy? ;-)