reklama

Listopad 2010

reklama
Agrafka gratuluje córeczki!!!!!!A Martynka fajne imie.

Mysza daj szybko znać co tam w szpitalu Ci powiedzieli, trzymam &&&&&&& zeby wszystko bylo ok.

Co do piersiowych spraw to ja mialam 70/75B teraz już ledwo do 75C sie mieszcze i musze wybrac sie na stanikowe zakupy.

Miłka co do włosów to z wypadaniem nie mam problemów, tylko raczej z ich poskromieniem.Odzywki, balsamy nic nie pomagają i muszę je na mokro przypinac spinkami do glowy.

Ostatnia edycja:
chyba jestem ostatnia dziewczyna ktora nie moze nadal przekonac sie do leginsow :no: czuje sie w nich jak w rajstopach jak zakladam bluzke za dupe i jakos tak mi golo

Spoko, jest nas dwie. Ja też nie lubię legginsów i jak ostatnio je ubrałam do sklepu z jakąś luźną tuniką, czułam się jakbym wyskoczyła w piżamie :eek:. Mam dwie pary legginsów, takie 3/4, jedne na fitness a drugie kupiłam na sezon letni, ale nie wiem czy będę w nich chodzić dalej niż do ogródka.

juz niedlugo mam cywilny a nadal nie mam sukienki, mimo tego ze zawsze uwielbialam zakupy to wyprawe po nią ciagle odkladam, nie mam pojecia jaka chce i jaka ma byc jedyne co wiem to ze nie chce kolorowej tylko jakas jasna-biala, ecru, zlota, kremowa? moze cos doradzicie jakie wy mialyscie, albo bedziecie mialy?

Ale chcesz ślubną czy zwykłą? Ja też się szykuję do ślubu, chociaż u mnie to sprawa dość skomplikowana i pewnie będę w 7-8 miesiącu dopiero brać ślub, więc nawet nie myślę teraz u sukience. Wszystko zalezy od wielkości brzuszka :-) Ale ja chcę ślubną, bo za rok planujemy ślub cerkiewny i chrzciny a potem wesele. Tylko ciekawa jestem czy jak mi teraz zrobią suknię na brzuszek, to potem ją przerobią na mniejszy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry