mama2010
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki, chciałam się pochwalić że będę miała córeczkę, jestem zaskoczona bo byłam pewna, że synuś ale i tak się bardzo cieszę![]()
Gratuluje!!!! Mialas usg dzis? Imie wybrane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynki, chciałam się pochwalić że będę miała córeczkę, jestem zaskoczona bo byłam pewna, że synuś ale i tak się bardzo cieszę![]()
Gratuluje!!!! Mialas usg dzis? Imie wybrane?
chyba jestem ostatnia dziewczyna ktora nie moze nadal przekonac sie do leginsowczuje sie w nich jak w rajstopach jak zakladam bluzke za dupe i jakos tak mi golo
. Mam dwie pary legginsów, takie 3/4, jedne na fitness a drugie kupiłam na sezon letni, ale nie wiem czy będę w nich chodzić dalej niż do ogródka. juz niedlugo mam cywilny a nadal nie mam sukienki, mimo tego ze zawsze uwielbialam zakupy to wyprawe po nią ciagle odkladam, nie mam pojecia jaka chce i jaka ma byc jedyne co wiem to ze nie chce kolorowej tylko jakas jasna-biala, ecru, zlota, kremowa? moze cos doradzicie jakie wy mialyscie, albo bedziecie mialy?