Hej dziewczyny
U mnie dziś piękna pogoda!! Ja niestety nie skorzystam bo mam od rana okropną alergię

Widzę,że nie tylko ja ubolewam nad swoim nieopalonym ciałkiem;p Najlepsze jest to,że akurat miałam zacząć chodzić na solarium po trochu żeby kolorku nabrać, a tu taka wiadomość

tylko jak z drugiej strony patrzę to nie ma co ubolewać bo niebawem będzie o wiele więcej radości niż jakaś tam opalenizna.
Ja swojego dzieciątka niestety nie czuję

czekam na to każdego dnia i nic... ale lekarz mówił,że rozwija się prawidłowo i że ruchy są takie jak trzeba więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Jak tylko poczuję to się pochwalę!!!
https://www.babyboom.pl/forum/members/ania_ch0-76790.html- ja też nie mogę się przekonać do legginsów. Czuję się jakbym goła była;p
ale tak myślę,że to kwestia przyzwyczajenia i sobie kupię chyba.
A jeśli chodzi o spodnie z allegro to też się waham,żeby kupić. Faktycznie taniej można kupić niż w sepie ale boję się,że nie będę dobre na mnie. Zresztą ja zawsze miałam problem żebykl kupić dobre i wygodne spodnie...
Mój biuścik też się powiększył

już powoli staniczki wymieniam na większe

Strój też muszę nowy kupić bo dosłownie się wylewa z każdej strony
Agrafka- Gratuluje córeczki
ja chyba też będę miała córeńkę ale nie można było stwierdzić na 100%. Za 3 tygodnie mam połówkowe to się dowiem już chyba
Chciałam wam się jeszcze poskarżyć na mojego M. Wczoraj stwierdził,że się wielka zrobiłam. Tak mnie tym z równowagi wyprowadził,że skrzyczałam go jak trzepał koc bo,że mi roztocza z niego do nosa powpadały;p ale już mi przeszło,a on już tak pewnie nawet nie pomyśli;-)
Myślicie,że zwolnienie z pracy może wypisać też inny lekarz? ja mam przedłużane co miesiąc, a mój teraz wyjeżdża i dopiero w sierpniu wraca więc nie wiem co z tym fantem zrobić... narazie mam do końca czerwca.