reklama

Listopad 2010

:szok: wywalił mnie net, a tak się napociłam przy poście

Mysza-czekam na wieści
Agrafka - gratulacje
Na celilit i rozstępy codziennie przy kąpieli rękawica i Penaten (zmiana na Perfekta MAma)
Brzusio rośnie het het i w końcu wygląda jak brzusiu a nie oponka Widzę po ubraniach. Dżinsom powiedziałam dziś Papa i zostały 1 legnisy czarne, więc szybko na jakeś zakupy do lumpka albo do krawcowej na przeróbkę
Violet gratulacje przeprowadzki, tylko nie dźwigaj, możesz jedynie paluszkiem kierować
pracą :)

Co do ruchów - mam w główce zakodowane że od 20t i na razie spoko, tylko przed wizytą mam lekki niepokój o dzidzię

Notamecyna - odstawiłam ostatnio jak przyjechał mąż - wiecie miłe obowiązki małżeńskie - pokarało nas świadkiem obydwóch i teraz się poprawiam

reklama
Mysza...piję 3,4 razy dziennie, w zależności od potrzeby, herbatka jest granulowana, więc tak od 1,5-2 łyżeczek
Agrafka...gratuluję córeczki:)))))))to mamy następną krówlewnę na wątku:)

u mnie narazie szpilki odpadają, do pracy całe życie chodziłam w szpilkach, dopasowanych kostiumach, bądź garniturach,,,teraz cieszę, się,że mogę pochodzić w balerinkach...czy miękkich sandałkach...

Hej dziewczyny:)

U mnie dziś piękna pogoda!! Ja niestety nie skorzystam bo mam od rana okropną alergię:(
Widzę,że nie tylko ja ubolewam nad swoim nieopalonym ciałkiem;p Najlepsze jest to,że akurat miałam zacząć chodzić na solarium po trochu żeby kolorku nabrać, a tu taka wiadomość:) tylko jak z drugiej strony patrzę to nie ma co ubolewać bo niebawem będzie o wiele więcej radości niż jakaś tam opalenizna.

Ja swojego dzieciątka niestety nie czuję:( czekam na to każdego dnia i nic... ale lekarz mówił,że rozwija się prawidłowo i że ruchy są takie jak trzeba więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Jak tylko poczuję to się pochwalę!!!

https://www.babyboom.pl/forum/members/ania_ch0-76790.html- ja też nie mogę się przekonać do legginsów. Czuję się jakbym goła była;p
ale tak myślę,że to kwestia przyzwyczajenia i sobie kupię chyba.
A jeśli chodzi o spodnie z allegro to też się waham,żeby kupić. Faktycznie taniej można kupić niż w sepie ale boję się,że nie będę dobre na mnie. Zresztą ja zawsze miałam problem żebykl kupić dobre i wygodne spodnie...

Mój biuścik też się powiększył:) już powoli staniczki wymieniam na większe:) Strój też muszę nowy kupić bo dosłownie się wylewa z każdej strony:p

Agrafka- Gratuluje córeczki:) ja chyba też będę miała córeńkę ale nie można było stwierdzić na 100%. Za 3 tygodnie mam połówkowe to się dowiem już chyba:)

Chciałam wam się jeszcze poskarżyć na mojego M. Wczoraj stwierdził,że się wielka zrobiłam.
Tak mnie tym z równowagi wyprowadził,że skrzyczałam go jak trzepał koc bo,że mi roztocza z niego do nosa powpadały;p ale już mi przeszło,a on już tak pewnie nawet nie pomyśli;-)

Myślicie,że zwolnienie z pracy może wypisać też inny lekarz? ja mam przedłużane co miesiąc, a mój teraz wyjeżdża i dopiero w sierpniu wraca więc nie wiem co z tym fantem zrobić... narazie mam do końca czerwca.

Kornelka..myślę,że nie będzie problemu ,żeby zwolnienie wypisal Ci lekarz rodzinny...
możesz zawsze przed wyjazdem jeszcze poprosić swojego gina,zeby wystawił Ci takie zaświadczenie,że od początku jesteś na zwolnieniu i są wskazania do jego kontynuacji
mi takowe ma wystawić mój gin, bo na początku lipca też wyjeżdża na urlop na 3,4 tyg. i sam to zaproponował zresztą, coby później nikt łachy nie robił

a...i zrób sobie suwaczek:)

Meryan- co to suwaczek? ;p Tak zrobię z tym zwolnieniem. Załatwię to zaświadczenie to później nie będzie problemu:)

Już wiem co to suwaczek;p tylko nie wiem jak go wkleić:P

Ostatnia edycja:
kasiazar czy kupilas na allegro dzinsy te takie szerokie na udach i lydkach? sa ladne rurki ale kosztuja 139 zl ;/ ja siedze tam codziennie i nie moge znalezc nic dla siebie po za tym do spodni jakos nie mam zaufania bo boje sie ze je zaloze i okaza sie za male/za duze i bedzie tylko klopot.
Faktycznie wypracowanie naskrobałas :) Dzinsy kupilam takie WIOSENNE JEANSOWE SPODNIE CIĄŻOWE ROZ. L (1020544857) - Aukcje internetowe Allegro
i teraz tak zerkam i widze ze nie kosztowaly 60 tylko 70 ale i tak jestem z nich zadowolona bardzo

Co do opalania to tylko czekam na słonko przykryje sobie brzusio a cała reszte zamierzam opalic na brąz :-)

http://www.allegro.pl/item1020544857_wiosenne_jeansowe_spodnie_ciazowe_roz_l.html

Kochane wróciłam...

Z Szymonkiem i ze mną wszystko ok :-D zrobili mi badanie na fotelu i usg...szyjka twarda i długa...Szymonek w porządku :-)

Więc pewnie to jelita...ale ja jak się dowiedziałam że wszystko ok z syneczkiem zapomniałam o bólu :-)

Dzięuję Wam bardzo za wsparcie. Buźki

reklama
Myszka bardzo sie cieszę,że z Wami wszystko dobrze:-) Mnie czasami też tak brzuszek boli,najczęściej są to własnie jelita lub jak chce mi sie siusiu bo za długo nie byłam .Wtedy mam taki twardy brzuszek na dole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry