reklama

Listopad 2010

Mysza...cieszę się ze wszystko dobrze:-)
dolegliwości jelitowe są straszne,dlatego radykalnie musiałam zmienić dietę i zobaczymy
chociaż przed chwilką zjadłam 0,5 kg czereśni:sorry2:...a te raczej właśnie u mnie czasmi powodują bóle brzucha

Ostatnia edycja:
reklama
Co do piersi to temat co chwile się przewija :) Ja juz mam 75 E (nie pytajcie jak go zdobyłam - to była masakra) :D:D:D Dostać stanik gdzie tak mało pod biustem a taki cyc graniczy z cudem :D Zawsze miałam duze 75D Więc myslę ze do G leciutko dojadę ;) Dbam o nie jak tylko się da zeby nie było zwisu do pępka póxniej :D

paulinka wiem co czujesz sama mam pod biustem 75, a w biuście to jeszcze niedawno było E a teraz to już masakra :szok: i wogóle... aż się boję pomyśleć co będzie dalej :-) no ale co przecież sobie poradzimy...:-D

Dziewczyny co o tym myślicie...?

Komplet Wyprawka 5 części z HAFTEM r 62 kolory (1058664506) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo ładne i cena bardzo zgrabna :-D

agrafka_7
gratulacje !

Myślicie,że zwolnienie z pracy może wypisać też inny lekarz? ja mam przedłużane co miesiąc, a mój teraz wyjeżdża i dopiero w sierpniu wraca więc nie wiem co z tym fantem zrobić... narazie mam do końca czerwca.
na pewno każdy lekarz ginekolog a nawte lekarz rodzinny może Ci wypisać zwolnienie, ważne żeby zaznaczył, że to ciąża :D

Kokotka, Meryan, Kasiazar dziękuję kochane :-)

Najważniejsze że wszystko z synkiem ok...kamień z serca, a ja się może zastanowię bardziej nad tym co powinnam jeść.

Będę piła tą herbatkę poleconą przez Meryan...już jedną wypiłam -> dość smaczna ;-) więc może będzie pomagała.

Cieszę się że pojechałam do tego szpitala bo przynajmniej już się nie zamartwiam. I już wiem gdzie rodzić nie będę :-P bo koszmar mimo że własnie tam chciałam rodzić na początku.

Kochane wróciłam...

Z Szymonkiem i ze mną wszystko ok :-D zrobili mi badanie na fotelu i usg...szyjka twarda i długa...Szymonek w porządku :-)

Więc pewnie to jelita...ale ja jak się dowiedziałam że wszystko ok z syneczkiem zapomniałam o bólu :-)

Dzięuję Wam bardzo za wsparcie. Buźki

Mysza to cudownie ze wszytsko z wami ok :) Jednak ta nieszczesna kapustka :P Chyba bedzie trzeba ja odstawic :)

Już się na pewno nie tknę... bo namęczyłam się strasznie i nerwów najadłam.

Ale lekarz z jakim się w szpitalu spotkałam -> katastrofa... Mruk jakich mało...o wszystko musiałam pytać, bo nie odezwał się ani słowem po badaniu...ehh i to jego słownictwo.

I jak ja mam teraz mojego wspaniałego lekarza zamienić...jak wkoło takie kulfony okropne.

ja mam własnie taki sam problem z lekarzem...nawet kombinuję,żeby chodzić do 2, bo szkoda mi mojego...bo jest cudowny,ale drugi by się przydał ze szpitala, w którym chcę rodzić:sorry2:
ale znowu jak tu z kartą ciązy zrobić....udawać u jednego,że zgubiłam?, tylko u którego:sorry2:

No ja to do sierpnia będę jeździć do mojego...ale na ostatnie dwa miesiące muszę kogoś poszukać...i tak dzisiaj zobaczyłam z jakim mrukiem można się spotkać...

Wiecie że ten lekarz nawet mi Szymonka na usg nie chciał pokazać ?!? Usłyszałam tylko bijące serduszko.
A niby jaki miał problem żeby na 5 sekund obrócić monitor...a wogole to się tak zachowywał jak skończony cham... ;-) ale cóż. Ja się przynajmniej dowiedziałam że z moim dzieckiem wszystko ok, a to było najważniejsze.

Wiecie że ten lekarz nawet mi Szymonka na usg nie chciał pokazać ?!? Usłyszałam tylko bijące serduszko.
A niby jaki miał problem żeby na 5 sekund obrócić monitor...a wogole to się tak zachowywał jak skończony cham... ;-) ale cóż. Ja się przynajmniej dowiedziałam że z moim dzieckiem wszystko ok, a to było najważniejsze.

Naprawdę musiał to być jakiś mruk bo ja już dwa razy byłam w szpitalu z bólami i za każdym razem spotkałam się z bardzo "miłą obsługą":) i oglądałam dzidziusia i słuchałam serduszka:) Jakiś zmęczony życiem i tyle...nie przejmuj się, tak jak napisałaś-najważniejsze,że z dzieckiem wszystko wporządku!

Dziewczynki, jak się wkleja tego suwaczka?? Ten kod mam wklejać za każdym razem pod postem czy jak??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry