Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do piersi to temat co chwile się przewijaJa juz mam 75 E (nie pytajcie jak go zdobyłam - to była masakra)
Dostać stanik gdzie tak mało pod biustem a taki cyc graniczy z cudem
Zawsze miałam duze 75D Więc myslę ze do G leciutko dojadę
Dbam o nie jak tylko się da zeby nie było zwisu do pępka póxniej
![]()
i wogóle... aż się boję pomyśleć co będzie dalej :-) no ale co przecież sobie poradzimy...
bardzo ładne i cena bardzo zgrabnaDziewczyny co o tym myślicie...?
Komplet Wyprawka 5 części z HAFTEM r 62 kolory (1058664506) - Aukcje internetowe Allegro

na pewno każdy lekarz ginekolog a nawte lekarz rodzinny może Ci wypisać zwolnienie, ważne żeby zaznaczył, że to ciążaMyślicie,że zwolnienie z pracy może wypisać też inny lekarz? ja mam przedłużane co miesiąc, a mój teraz wyjeżdża i dopiero w sierpniu wraca więc nie wiem co z tym fantem zrobić... narazie mam do końca czerwca.
Kochane wróciłam...
Z Szymonkiem i ze mną wszystko okzrobili mi badanie na fotelu i usg...szyjka twarda i długa...Szymonek w porządku :-)
Więc pewnie to jelita...ale ja jak się dowiedziałam że wszystko ok z syneczkiem zapomniałam o bólu :-)
Dzięuję Wam bardzo za wsparcie. Buźki
Wiecie że ten lekarz nawet mi Szymonka na usg nie chciał pokazać ?!? Usłyszałam tylko bijące serduszko.
A niby jaki miał problem żeby na 5 sekund obrócić monitor...a wogole to się tak zachowywał jak skończony cham... ;-) ale cóż. Ja się przynajmniej dowiedziałam że z moim dzieckiem wszystko ok, a to było najważniejsze.