reklama

Listopad 2010

Witam słonecznie :)
Spaliśmy dzis przy otwartym oknie i obudziłam sie z chrypką :-( Mam nadziej ze przejdzie i nic sie z tego nie podzieje

Elzu- pytasz o sesje ciązowo brzuszkową. Ja oczywiscie, a tak się składa ze mój D to zamiłowany fotograf i zrobi nam piękne zdięcia a nasza Ania to będzie pewnie ich miała setki:-D

reklama
Elzu ja też często nadal biegam do kibelka...czasami nawet myślę że częściej. Nie przejmuj się...to zupełnie normalne.
Herbatka jest dobra, jak dla mnie trochę słodka.

Witajcie Kobietki!

Po bólu brzucha ani śladu :-D
Piękna pogoda za oknem, więc zjemy śniadanko -> W, juź po bułeczki pobiegł, trochę chatkę ogarnę bo się nabałaganiło ostatnio i wybywamy na miasto.
Muszę sobie jakieś buty / adidaski kupić... takie które będą do legginsów pasować. Bo mama mnie wczoraj nastraszyła że brzuch mnie może ciągnąć od chodzenia na obcasie, a ja poniżej 10cm nie schodzę.
No nic...będzie ciężko ale trzeba się jakoś przemóc i przestawić.
ZMykam napić się herbatki :-)

Miłego dnia Wam życzę!

Ostatnia edycja:
hej...sobotnio

u nas dzisiaj pięknie....ostre powietrze,ale niebo bez chmur:)))

co sesji zdjęciowej....nasz przyjaciel jest fotografem, robi super niestandardowe zdjęcja i bardzo nas namawiał,
no i się zdecydowaliśmy,na ciążowo-rodzinną...tylko jak już brzuszek będzie duży i nie będzie widać fałdek...powiedział,że ta zamaskuje moje siniaczki,i nic nie będzie widać:)

masaż szyjki....brrrrrrrrr....masakra....jak mi dr zrobił przed porodem Mika, to myslałam,że wystartuję razem z tym samolotem, na którym siedziałam

miłej soboty:)

Witam rowniez sobotnio...............!

U mnie pogoda (odpukac) od kilku dni dopisuje i sloneczko ostro daje.
Co do sesji zdjeciowej to myslę ze to fajna pamiatka, ale nie wiem czy sama sie na to zdecyduje.
Z siusianiem ja tez nie mam poki co odpoczynku i biegam co chwila.A do tego zauwazylam ze od czasu jak jestem w ciązy kicham tak z 5 razy na dzien czasem czesciej.Nigdy nie mialam zadnych alergii i zadnych takich problemow, a nie mam tez kataru.Wiec nie wiem czy jakas mi sie alergia teraz ujawnila przez ciążę????

A do tego zauwazylam ze od czasu jak jestem w ciązy kicham tak z 5 razy na dzien czasem czesciej.Nigdy nie mialam zadnych alergii i zadnych takich problemow, a nie mam tez kataru.Wiec nie wiem czy jakas mi sie alergia teraz ujawnila przez ciążę????

lori, mam to samo i nie wiem skąd to się wzięło. Mój P. ma alergię na trawę ale leje mu sie przy tym z nosa a ja nic, tylko kichanie :confused:

ania_ch0, to widzę, że mamy roboty na tym samym etapie :-) U nas też cegły i beton. My się cały czas zastnawiamy co zrobić na strychu, czy 3 pokoje i łazienkę, czy kuchnię WC i pokój dzienny. Na dole mamy 2 pokoje i łazienkę więc gdybyśmy się zdecydowali na sypialnię i pokoje dziecinne na górzę, to z jednego na dole musielibyśmy zrobić kuchnię. przeraża mnie to wszystko, szczególnie finansowo.

Mysza, cieszę się, że z Szymonkiem wszystko w porządku.

U mnie piękna pogoda. Dzisiaj siedzę sama z kotem, P. pojechał do rodziny i wróci wieczorem więc chyba zaraz zapakuje kota i pojadę do rodziców poleżeć na leżaczku.

Dziewczyny mam pytanie.
Wczoraj byliśmy u lekarza, maluszek został zbadany, ale jeszcze nie pokazał swojej płci:no:
Martwi mnie co innego. Pani doktor powiedziała że maleństwo ma 10 cm i waży 150 gram. Wydaje mi się to bardzo mało, możecie napisać jak u was jest z wagą dzieci?

Hej Kochane :*

Ja też tylko na chwilke... Taka piękna pogoda, ze aż grzech przed komputerem siedzieć ;) U mnie bezchmurne niebo, lekki wietrzyk i baaaardzo ciepło :) Pyzior juz troszku przyrumieniony teraz czekam na przyjaciółkę :) Troszkę poklachamy ;)
Jutro pewnie też mnie nie będzie jedziemy na całodniową wycieczkę z siostrzenicą :)

Tak więc życzę Wam przyjemnego weekendu i duuuużo słoneczka :* Buziak w szystkie brzuszki :*:*:*

reklama
U nas też dzisiaj piękna pogoda, niestety ja leżę :-( Od wczoraj znowu mam plamienie i już nawet nie mam siły zgłaszać się z tym do lekarza. Od miesiąca co chwila mam jakieś plamienia i już po prostu mam tego dosyć. W środę idę do mojego prowadzącego, pokażę mu ostatnie USG i niech on myśli co dalej. Już dobrych 10 ginów mnie oglądało i żaden nie wie skąd krew :szok:. Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, nawet jeśli to krwiak, to młodemu zdaje się on nie przeszkadzać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry