reklama

Listopad 2010

reklama
Miłkaja mam ta sama dolegliwosc, wlosy to mi sie sypia normalnie i nie wiem comam z tym zrobic.
Ja zawsze miałam gęste i zdrowe włosy, nigdy z nimi problemów nie miałam a teraz...MASAKRA. Wystarczy, że przejadę ręką po włosach i cała garść ich zostaje. Nie wiem już co robić bo szampony raczej niewiele dały...

Cycuchy rosną, to nawet miłe, tylko mnie swędzą sutki, szczególnie wieczorem
MYsza i Meryan - dostaniecie na dupę - kapusta i czereśnie? Lanie :)
MIłka ja też mam problem z włosami, były kręcone i takie piękne a teraz :/ druty

Z gory sorrki ze taki dlugi post.. ale nic nie poradze ze tyle naskrobalyscie przez caly dzien :)

anbar i oleńka:), zapytalam o ten masaz szyjki bo widzialam gdzies w internecie taki opis, zeby olejek wcierac i masowac okraglymi ruchami - dwa paluchy w srodku, a kciuk na zewnatrz.. wydawalo mi sie to skomplikowane i dziwne.. a jak piszecie ze nie ma potrzeby.. no nawet lepiej :)

A co do wazenia, to mnie tez angielska polozna zwazyla i zmierzyla (!) w butach.. i to kozakach na obcasie malym.. :) ja zaczelam mierzyc sie dopiero w niedziele ostatnia tak pozadnie (rano przed sniadankiem) i teraz zamierzam co tydzien + fotka brzuszka :)

Violett, co do ruchow to ja mam podobnie do Ciebie, czuje lekkie "stukanie" po prawej na dole od czasu do czasu (nie za czesto) i tak jak Ty nie jestem pewna czy to dzidzia.. ale i tak sie ciesze jak "to" poczuje :)

Ja mlodej kapustki nie jadlam, ale jak najadlam sie na kolacje fasolki po bretonsku, to nastepnego dnia strasznie sie meczylam mialam brzuch nadymany i mnie pobolewal.. przeszlo po pol dnia i kilku wizytach w toalecie.. :(

ania_ch0, ja do leginsow zawsze ubieram cos za pupe, bo jak mam odkryta to czuje sie jak w rajstopach.. ale dzisiaj ubralam letnie leginsy (wygrzebalam z szafy z tamtego roku) i uciskaly mnie w brzuszek.. wiec nie kazde sa wygodne.. na szczescie mam takie dwie pary, ktore lubie i nie sa ciasne w brzuszku :) a tak przy okazji.. widze ze niedlugo slub, gratulacje! :) Pochwalisz sie zdjeciami? :) a co do piersi.. to ja juz sie nie mieszcze w zadne staniki i musze sie wybrac poraz 3 po nowe.. ostatni w ktory sie nie mieszcze to 80D, a zaczynalam od 75C.

Ja suknie mialam taka (nie cale 4 lata temu), na zdjeciach jest zamazana buzia bo to byly fotki na ogloszenie (ciagle nie sprzedana zreszta).

Picasa Web Albums - elzu - Suknia ślubna...

mglaczek, fajnie nie (z tymi spodniami ciazowymi)? :) jak ja odkrylam ze jedne moje dresowe maja pas (wczesniej nosilam zawiniety i myslalam ze taki styl po prostu), to ciagle w nich w domku chodze bo mi tak najwygodniej :)

paulinka109, a spisz bez stanika? Ja kiedys wieczorem w pizamce chodzilam sobie bez juz, a teraz mi niewygodnie takie sa ciezkie piersi.. ze sciagam dopiero jak juz sie klade.

agrafka_7, gratuluje dziewczynki :)

Trusia77, ja zawsze czytajac zaleglosci pisze sobie posta w notatniku (w kompie), zeby nie przelaczac ciagle stron na forum i wracac sie.. a na koncu wklejam calosc w przegladarke, wiec o ile caly komputer nie padnie, to nie ma szansy zeby sie wykasowalo :)

Meryan i Mysza, a ta herbatka o ktorej piszecie dzisiaj to jaka jest w smaku (jak owocowa np czy bardziej jak zielona)?

Mysza84, super ze wszystko w porzadku.. czytalam posty napisane od rana.. i patrzylam jak sie sytuacja rozwija, na szczescie dobrze sie skonczylo :)

Wracam do tematu siusiania.. juz miesiac minal drugiego trymestru.. a ja nadal sikam baaardzo czesto, martwic sie? Jak jest u was? Zaznaczam ze nic mnie nie piecze i nie boli i jak ide to siusiam naprawde a nie kilka kropel.. tylko ze czesto.. :/

i na koniec.. myslalyscie o sesji zdjeciowej brzuszkowej? Ja ostatnio sie na ten temat napalilam.. to oczywiscie dopiero w 7-8 miesiacu ale mysle ze sie skusze na taka pamiatke.. a nawet myslalam o sesji z noworodkiem (to jeszcze do przemyslenia).

dobra.. ide poczytac reszte tematow :) kazdego dnia spedzam coraz wiecej czasu na BB.. a tak w ogole to ile nas jest juz? Czy temat https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2010-f341/mamy-listopadowe-2010-bez-komentarzy-37290/ jest na bierzaco i wszystkie jestesmy tam?

Ostatnia edycja:
Elzu..nas tam jeszcze nie ma..ale poczekamy do 20 tv

smak herbatki jest dziwny...taki właśnie dzieciowy( tj koperkowo-anyżowy),ale mi smakuje..można dosłodzić miodem

a siusiam dalej duzo...ale dużo tez piję wody:)

Ostatnia edycja:
anbar i oleńka:), zapytalam o ten masaz szyjki bo widzialam gdzies w internecie taki opis, zeby olejek wcierac i masowac okraglymi ruchami - dwa paluchy w srodku, a kciuk na zewnatrz.. wydawalo mi sie to skomplikowane i dziwne.. a jak piszecie ze nie ma potrzeby.. no nawet lepiej :)

Pomieszałaś masaż szyjki macicy z masażem krocza :-D. To o czym piszesz zaleca się, rzeczywiście, i generalnie zaczyna się od jednego palca przy wejściu do pochwy (po to ten kciuk na zewnątrz, żeby sobie krzywdy nie zrobić), a potem dodaje kolejne.
No w każdym razie ja sobie tego robić nie będę. Wymaga to za dużo samozaparcia, trzeba codziennie i wydaje mi sie niepotrzebne.

ale dzisiaj ubralam letnie leginsy (wygrzebalam z szafy z tamtego roku) i uciskaly mnie w brzuszek.. wiec nie kazde sa wygodne..

Ja to mam takie dla ciężarnych :-) Mają, jak każde spodnie ciążowe, dużo materiału na brzuszek, więc nic nie uciska.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry