reklama

Listopad 2010

Mysza...ja nospę forte brałam 3xdziennie...na polecenie mojego gina...w szpitalu też mi tak dawali....
a boli Cię brzusio...tak skurczowo?
a ja znowu leginsy uwielbiam...z tym panelem na brzuch dla mnie super :)

No właśnie nie wiem jak to jest skurczowo, ale mam taki napięty brzuch na dole... choć pomału mi ten największy ból mija.
ALe tak myślałam żeby brać też nospę...jak nie zaszkodzi to może pomoże.

reklama
dziewczyny...ciekawa jestem, gdzie się Joaś podziała???,bardzo długo się już nie odzywa...mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej

Mysza...jak nie boli jak na @...to spoko,ale nospa nie zaszkodzi, bo rozkurczy jelita:

Meryan nie boli jak na @, ale czuję takie napięte podbrzusze...jakbym miała pełny pęcherz...i mi się na dół obsunął.
W. już wraca więc podjedziemy do szpitala...niech mnie zobaczą.

Też ostatnio pytałam o Joaś ale ktoś mi odpowiedział że pisała na nieobecnościach że jej nie będzie.

Paulinka109 ładny komplecik, ale sliniaczek raczej sie nie sprawdzi, ja mam w domu mnostwo materialowych i polowa lezy nowki sztuki bo moja mama odkad raz uzyla ceratkowego stwierdzila ze nie bedzie sobie prania dokladala i uzywa tylko ceratkowych :D a co lepsze to to nie są takie zwykle ceratkowe bo ona je odwraca na drugą stronę bo od spodu jest ta ceratka a na tej normalnej są takie jakby frotowe z jakimis zwierzatkami ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry