reklama

Listopad 2010

Witam piątkowo!!!!

No niezla burza nam sie tu rozpetała, ale miejmy nadzieje ze to tylko chwilowe.Wiadomo hormony buzują!!!!!!!!!!Jak dla mnie to jest sprawa indywidualna, jesli ktos mówi ze czuje to wierze na słowo i w odczucia tej osoby i nie ma co tu sie niepotrzebie denerwować.

U mnie dzis na szczeście pogoda znów dopisuje, wiec za chwilke mykam na ogródek.

Mysza mam nadzieje ze twoje dolegliwosci niedługo ustapią.A poza tym może rzeczywiście powinnaś troszke przystopować i więcej odpoczywać.Ja kilka razy na wieczór mialam problemy z zołądkiem i straszne bóle i zauwazyłam ze niektórych rzeczy nie moge jeść.A przy tym jak jem to bardzo małymi porcjami.

Violett Ty również uważaj przy tej przeprowadzce, zebyś sie nie przemęczylas za bardzo.A tak wogole gratuluje zamieszkania razem!!!!!!!!!

reklama
Violett Ty również uważaj przy tej przeprowadzce, zebyś sie nie przemęczylas za bardzo.A tak wogole gratuluje zamieszkania razem!!!!!!!!!
Tak tak uwazam, wlasnie zapakowalam swoja szafke z ubraniamii kurde wyszlo 5 workow :p I teraz sobie chwilke odpoczne i biore sie za szafke z ksiazkami, a ze mam ich pultum to sie troche zejdzie :p

Mysza, mam nadzieję, że to "tylko" jelita. Mnie taki ból dopadł na samym początku ciąży w nocy po świętach. Ból był straszny na dole brzucha po prawej stronie, aż powietrza nie mogłam złapać :szok: Byłam przerażona, że cos sie stało z dzidzią. Najpierw było podejrzenie kamieni w nerkach ale okazało sie, że z nerkami w porządku i okazało się, że to jelita, no ale cóż...jak najadłam się bigosu i poprawiłam sałatką warzywną :-)
A co do młodej kapustki...u mojej mamy ostatnio króluje młoda kapusta z młodymi ziemniaczkami z koperkem, no weż nie zjedz :-) a potem mam brzuch jakbym była w 7 miesiącu.

Wczoraj naprzerzucałam się starych książek, ponieważ z P. porządkujemy strych, będziemy tam robic mieszkanko, a dzisiaj wstałam z takim bólem kręgosłupa, że P. musiał mnie masować.
Zaraz się zbieramy i jedziemy dalej porządkować.

Meryan, jak mówisz, że ta herbatka dobra, to też chyba zakupię bo ja mam non stop wzdęcia, co bym nie zjadła.

reklama
Meryan bo Ty też bierze espumisan...wzięłam ok 10 rano dzisiaj 2 tabletki...czy myślisz że mogę po 4 goinach wziąść znowu 2 ? Nie mam tego głównego opakowania bo poleciał do kosza i nie mam jak sprawdzić jak tam w ulotce jest napisane.

Inez no myślę ze to po tej kapuście, bo wszystkich brzuchy rozbolały..a że ja w ciąży to jeszcze dodatkowo to przeżywam. Trochę mija ale dalej mi w brzuchu strzela. ;-) i trochę ciągnie w dół.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry