reklama

Listopad 2010

Witam laseczki!!! Juz prawie weekend!!!

Goosiek gratuluje pierwszego kopniaczka, teraz juz bedzie cosraz wiecej i mocniej :-) Oraz zyczenia imieninowe przesylam.

Izula dobrze znowu czytac ze u was wszystko ok.

Co do upalow to mam takie szczescie ze siedze caly dzien w pracy z klima wiec malo odczuwam ten zar, chociaz czasem marzy mi sie troche wolnego na powietrzu. Fajnie by bylo gdzies posiedziec nad woda.

reklama
Witajcie moje drogie:-)
Ja potrzebuje pomocy, gardło mnie strasznie boli , chorowałyście ostatnio? jak sobie pomóc? Mam tantum verde w tabletkach i trochę płucze gardło wodą z solą. A jakie są wasze sposoby?
Na dodatek moje dziecko chore.Dziś idziemy do lekarza, a wczoraj dostał jakąś wysypkę. W pierwszej chwili pomyślalam,ze to rózyczka i mam troche stresa ,na różyczkę chorowalam a i tak sie boje:szok: zobaczymymy co lekarka powie. Trzymajcie kciuki za mnie i moją dzidzie. odetchnę jak to nie rózyczka.

Izula - super, że z maleństwem wszystko dobrze i tak mocno mu serduszko bije :-) ja w tym tygodniu też słuchałam serduszka i moglabym słuchać tego non stop.
Twój Aniołeczek na pewno teraz czuwa nad Tobą i tym maleństwem, trzymaj się Kochana.

echoo - a ja nienawidzę lata :-(, dla mnie to koszmar i najchętniej bym się teraz przeniosła na Wyspy albo do Norwegii :-)
ja jestem taki typ co lubi jesień i wiosnę a jak temperatura rośnie powyżej 25 stopni to już nieciekawie :-( aż się boję sierpnia bo brzunio już wtedy będzie duży ... P. na dzisiaj ściągnął mi z szafy wentylatory bo wczoraj to nie chciałam sama na krzesło wchodzić, ale i tak muszę wyjść z domu do Urzędu i pewnie im szybciej tym lepiej, ale jakoś mi się nie chce :-)

Wcale mnie nie pocieszyłeyście Myszka i Tusia z tym pulsem ... tzn też jak rośnie powyżej 100 to już mi słabawo, ale to także z powodu pogody ... ale ja czuję, że ten mój wysoki puls teraz to jakieś poddenerwowanie, które nie wiem skąd się wzięło ... trudno to określić, ale czuję taki dziwny stresik ...

No to kochana taj jakbym o sobie czytała.
ale boje sie bo ja mam wypadanie płatka z zastawki.chyba dzisiaj jednak pojade spytac o to gina choc to znowu -70zł.
ale bede spokojniejsza.

A co do Aniołka
[*] tez pare dni temu przez to przechodziłam
miałam termin na 22 maja.:-(

kokotka - trzymam bardzo mocno kciuki, to na pewno nie różyczka, nawet tak nie myśl, a jeśli nawet no na pewno masz pełno przeciwciał i obie jesteście bezpieczne!
a co do gardziołka, to ja chorowałam na początku ciąży - dostałam do ssania tabletki Isla - są całkowicie bezpieczne bo mają same jakieś morskie naturalne składniki + do płukania sól elmską (emska? nigdy nie wiem), mi jeszcze zawsze pomaga jedzenie lodów :-)

tusia - to szoruj do lekarza i daj znać co Ci powie!

ja myślę że to moje poddenerwowanie i podwyższony puls to jednak znowu praca bo wczoraj kolejny raz mi numer wycięli i chyba nadal to we mnie siedzi ... myślałam, że na zwolnieniu będę miała święty spokój, ale nie z managerem, który każe mojemu podwładnemu dzwonić do mnie po 16, że na jutro rano mam coś napisać ... w pierwszej chwili poprosiłam o przekazanie managerowi, że jest głupim @#$% (tu padło bardzo niecenzuralne słowo :-) ), potem kazałam podwładnemu samemu to zrobić, a potem zadzwoniłam do szefa mojego i tego managera na skargę :-)
P. powiedział, że mi zabierze służbową komórkę, ale w końcu zapomniał :-)

Ostatnia edycja:
kokota ja na samym poczatku ciazy bylam chora i probowalam plukanek z soli ale tylko mnie zbieralo po nich na wynioty. Mialam tez jakas plukanke ziolowa na gardlo, nie pamietam juz jakie ziolo, ale tez mialam po niej mdlosci. Wiec poprostu pilam litrami herbate z miodem i cytryna i po 2 dniach bol gardla przeszedl.

Dzień dobry Kochane :) :*

U mnie chyba koniec mega upałów, wyszła masa białych chmurek i wieje fajny wiaterek :) Zmykam na miasto kupić meżowi japonki które się mu podobały a na które stwierdził szkoda mu kasy :) Wywołam też w końcu zdjecia z podrózy poslubnej bo się od listopada już proszą i album piękny czeka :)

Elzu, Violett - przepraszam :* Znów w przypływie chwili użyłam niewłaściwego słowa :) Wiem, że można na Was liczyc :*

goosiek - gratuluje kopniaczka Kochana!!! :) Uczucie nie z tej ziemi prawda? :D

A my wczoraj z mężem wieczorem specjalnie przed spaniem liczyliśmy kopniaczki.... W ciągu minuty 12 razy (!!!) i to bez przykładania mojej ręki bo pewnie byłoby więcej ;) Mąż trzymał a ja "jechałam na wyczucie" :D Śmiechu było co nie miara bo twierdził ze go oszukuje hehe A ja poprostu nie liczyłam takich, jakichs maleńkich przesunięć tylko konkretny ruch :)

No nic ja zmykam :) Pięknego dnia Wam życzę dziewczynki!!! :*

Goosiek, cieszę się :-) :-). Ja też próbowałam kilkanaście dni temu te oddechy i nic, a teraz wystarczy zjeść śniadanie, położyć się na plecach i od razu czuję buszowanie. W pozycji na stojąco jeszcze go nie czuję, bo mam duży brzuch i młody ma dużo miejsca.

Od dzisiaj jestem w domu i myślę, że do biura wrócę (jak mi się jeszcze będzie chciało ;-)) dopiero we wrześniu na ostatnich kilka tygodni. Za to teraz korzystam z życia i pracy w domu, czyli za chwilę jadę z moją mamą na zakupy. Dostałyśmy zaproszenie od dużej firmy kosmetycznej na wyprzedaż ich kosmetyków i jedziemy zobaczyć co mają w ofercie. Na razie najatrakcyjniejsza jest cena - połowa rynkowej :-)

Aha. No i właśnie się doturlaliśmy do półmetka :-D

Wpadam jeszcze na chwilę... :-D

anbar jejku...kiedy to zleciało. Półmetek jak nic. I pomyśleć że jeszcze drugie tyle i synek będzie w ramionach tulony. Udanych połowów.
To na kiedy Ty masz termin ?

Kokotka trzymam za Was kciukasy &&& na pewno to nie różyczka...pogoda i owoce teraz uczulające.
A jak Twój synek który pojechał do Zakopanego ? Bo jeszcze chyba nie wrócił...

U nas upał straszny...już jest 27 stopni a akurat termometr na oknie w cieniu.

reklama
Dziendobry wszystkim :) chyba tylko u mnie pogoda kiepska.. ale mam popoludniowa zmiane wiec i tak nie skorzystalabym z ladnej, a byloby mi w pracy duszno, a tak.. to nie ma problemu :)

Goosiek najlepsze zyczonka imieninowe :) jak najwiecej kopniaczkow :)

Ja dzis tylko na chwilke i pewnie zajrze dopiero wieczorem, bo ide sie spotkac z kolezanka, a pozniej praca.. wiec zycze wam milego czwartku :) papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry