ania_ch0
Fanka BB :)
aniu mi tez mogłabyś powróżyc:*
ok to od teraz Tobie tez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aniu mi tez mogłabyś powróżyc:*
poczułam się słabo, zaczęłam wzrokiem szukać P., bo akurat wyszedł ze sklepu
cześć dziewczynyMam na imię Kasia i postanowiłam sobie do Was dołączyć gdyż to leci już 17 tc i termin mam na około 27 listopada. I na dzień dobry chciałam się zapytać jak się wstawia suwaczki?
Zaciśniete mocnoNic dziewczynki.... Ja zmykam powoli się szykowac musze jeszcze załatwic kilka spraw przed wizytą
TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I MOJE MALEŃSTWO !!! :*
Ojej biedna, ale uwazam tak jak wiekszosc jezlei upadlas na pupe i nie boli cie brzuch to nie ma po co leciec do lekarza, chyba ze pogorszy sie twoje samopoczucie, zacznie bolec brzucholek to sie ie zastanawiaj tylko lec :*A ja zaliczyłam dzisiaj glebę ... odebrałam P. z egzaminu i pijechaliśmy do galerii na małe zakupy, mieliśmy wejść do Smyka i zobaczyć ubranka, no i oxzywiście skończyło się bez zakupów bo poszłam do optyka po soczewki i jak czekałam, żeby zapłacić to zemdlałam ... ocknęłam się jak już wokół kłębił się tłum ludzi, ktoś mi trzymał nogi w górze a P. głaskał mnie po głowie ...
upadłam na tyłek i mnie teraz boli, ale bardzo martwię się czy taki wstrząs nie wpłynął jakoś na maleństwo :-(
teraz leżę i zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy może do lekarza ... ale mam nadzieję, że skończy się tylko na strachu i bolącej dupci ...
a przynajmniej dobre w smaku były ? 

ja dzis leciałam w markecie na truskawce ale naszczescie zatrzymałam sie na pólkachdziewczynki już jestem i się melduję))
informuje z ogromną radością ze mamy zdrowego, 100% chłopczyka !!!!!!!!!!!)))))))))
z meżem chodzimy nieporzytomni z radości!!!! Nasze marzenie się spełniło)))
kochane moje dziękujemy z dawidkiem za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :*:*:*:*:*:*:*
Dziewczynki już jestem i się melduję))
Informuje z ogromną radością ze mamy zdrowego, 100% CHŁOPCZYKA !!!!!!!!!!!)))))))))
Z meżem chodzimy nieporzytomni z radości!!!! Nasze marzenie się spełniło)))
Kochane Moje dziękujemy z DAWIDKIEM za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :*:*:*:*:*:*:*