reklama

Listopad 2010

reklama
poczułam się słabo, zaczęłam wzrokiem szukać P., bo akurat wyszedł ze sklepu

Mnie się kilka razy w galerii zdarzyło prawie zemdleć. Dziewczyny mają rację, sztuczne światło, sztuczne powietrze, do tego jeszcze nie daj Boże tłum i bęc gotowe.
Ale właśnie ze względu na takie sytuacje, ja już mojego nauczyłam, że jesteśmy w nieco nowej rzeczywistości i nie ma już, że mu się nudzi w kolejce czy zobaczył coś super atrakcyjnego i zostawia mnie samą. Ma stać koło mnie i czuwać. Dla mnie to też męczące, ale w końcu nie chodzi ani o mnie ani o niego tylko o nasze dziecko.

cześć dziewczyny:) Mam na imię Kasia i postanowiłam sobie do Was dołączyć gdyż to leci już 17 tc i termin mam na około 27 listopada. I na dzień dobry chciałam się zapytać jak się wstawia suwaczki?

Witam :)
Nic dziewczynki.... Ja zmykam powoli się szykowac musze jeszcze załatwic kilka spraw przed wizytą :)

TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I MOJE MALEŃSTWO !!! :*
Zaciśniete mocno :)

A ja zaliczyłam dzisiaj glebę ... odebrałam P. z egzaminu i pijechaliśmy do galerii na małe zakupy, mieliśmy wejść do Smyka i zobaczyć ubranka, no i oxzywiście skończyło się bez zakupów bo poszłam do optyka po soczewki i jak czekałam, żeby zapłacić to zemdlałam ... ocknęłam się jak już wokół kłębił się tłum ludzi, ktoś mi trzymał nogi w górze a P. głaskał mnie po głowie ...
upadłam na tyłek i mnie teraz boli, ale bardzo martwię się czy taki wstrząs nie wpłynął jakoś na maleństwo :-(

teraz leżę i zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy może do lekarza ... ale mam nadzieję, że skończy się tylko na strachu i bolącej dupci ...
Ojej biedna, ale uwazam tak jak wiekszosc jezlei upadlas na pupe i nie boli cie brzuch to nie ma po co leciec do lekarza, chyba ze pogorszy sie twoje samopoczucie, zacznie bolec brzucholek to sie ie zastanawiaj tylko lec :*

No to się męsko zrobilo :) To ja opowiem o moim kochanym P :) Wiec jest on strasznym pedantem na punkcie czystosci. Az za bardzo :)Wszytsko musi byc pieknie ułozone zero kurzu pięknie lsniace :P A dziwne bo pracowal dlugo przy wykonczeniowce i uwielbia ta prae, zreszta teraz tez tzn jak lato to przy kostce a jak zima to przy wykonczeniach :) Umie w domku zrobic wszytsko, nowe mieszkanko tez wyremontowal sam, z moim tata, scianki dzialowe podwiszane sufity i takie bajery. Ale w domu musi byc porzadek. Jak jakis czas mieszkalam u niego to nie pozwala mi nic robic zawszemowil "kochanie ja to zrobie a Ty sobie ksiazke poczytaj" a od kad jestem w ciazy to juz nic mi nie wolno, az mnie to irytuje.. Pracuje niestety tez dlugo bo przed delegacja wyjezdzal z domu o 5.30 a wracal na 20 ale jak on mowi " ja po pracy jestem jeszcze rzywszy" Co do gotowania to tez uwielbia gotowac i tez tutaj mamy sprzeczki bo ja tez to lubie ale tak jak powiedzialam nic mi nie pozwala robic;/ ale na tych sprzeczach wychodzimy zwykle tak ze gotujemy razem. Do dzieci to ma swietny stosunek wszytskie do niego leca na raczki a on to uwielbia :) A pomyslec ze jest taki mlody. Jedyna jego wada jest to ze jest cholernie o mnie zazdrosny

Izula, Skorpionica, echo-super ze córeczki Gratuluje :*

małamrówka- usmiałam się do łez :-D a przynajmniej dobre w smaku były ? :-p

kasia79- witaj w sród listopadówek :tak:

Paulinka -trzymam te kciuki i trzymam a Ty co ? Nawet sie nie odezwiesz :-p

Goosiek- ja wczoraj tez miałam takie rewolucje jelitowe i tez sie bałam czy aby wszytsko dobrze z dzieckiem. Mi to przeszło ,mam nadzieje ze Tobie juz przeszło

Elzu-jeszcze raz Ci gratuluje synusia :) Cieszysz sie ze wiesz ? czy nadal wolałabys nie wiedziec ?

KasiaB-no ładnie się urzadziłas z tym upadkiem bidulko Ty jedna. Mam nadzieje ze tylko na siniaku siniaku sie skonczy. Zgadzam się z modlisią ze my ciezarówki to łamagi jestesmy :-D ja dzis leciałam w markecie na truskawce ale naszczescie zatrzymałam sie na pólkach

Dziewczynki już jestem i się melduję :)))

Informuje z ogromną radością ze mamy zdrowego, 100% CHŁOPCZYKA !!!!!!!!!!! :))))))))))

Z meżem chodzimy nieporzytomni z radości!!!! Nasze marzenie się spełniło :))))

Kochane Moje dziękujemy z DAWIDKIEM za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :*:*:*:*:*:*:*

Dziewczynki już jestem i się melduję :)))

Informuje z ogromną radością ze mamy zdrowego, 100% CHŁOPCZYKA !!!!!!!!!!! :))))))))))

Z meżem chodzimy nieporzytomni z radości!!!! Nasze marzenie się spełniło :))))

Kochane Moje dziękujemy z DAWIDKIEM za wszystkie kciuki i ciepłe słowa :*:*:*:*:*:*:*

Paulinko to cudowne wiadomosci przynosisz :) Tak sie ciesze ze sie spełnilo wasze marzenie :*
Ugłaszcz oemnie Dawidka :) Juz dodalam do temtu i was :)
Jeszcze raz GRATULUJE!!!

reklama
Gratuluje Paulinka nie ma jak to szczęśliwi rodzice :) Fajnie że wyczekany Synuś :)
a tak wogóle to witam dziewczynki i dziękuję ślicznie za gratulacje.
dziś za to mam pecha co nie zjem to niestety rozwolnienie mnie goni więc jestem nieszczęśliwa bo raz mało do domu nie zdążyłam tragedia!!!
Już nie wiem co mogę jeść buuuu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry