reklama

Listopad 2010

A u mnie to dzisiaj apetyt jak nie z tej ziemi :P
Rano przed szkola zjadlam 2 parówki, w szkole 3 kanapki, wrocilam do domu i zjadlam zupke, potem prawie 30 dag czeresni, za chwile brzoskwinke, i pare truskawek i niedawno zolta fasolke i wiecie co nadal jestem glodna :(

Dziewszki wiecie co sie dzieje z Meryan, bo jakis dlugi czas jej chyba nie ma albo ja tam czytam posty. Ale i tak sie Martwie

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Mamusie:-)
My od kilku dni chorujemy, dopadlo nas przeziebienie, najpierw Filip, pozniej ja, ale najgorsze juz za nami teraz juz bedzie tylko lepiej:tak:
Niestety nie nadrobie wszystkiego co naskrobalyscie przez te pare dni, ale w pierwszej kolejnosci gratuluje wszystkim mamusiom, ktore wiedza juz kto mieszka w ich brzuszkach:tak:
oleńka, echoo, skorpionioca, izula gratulule dziewczynek:-)
inez, elzu, paulinko gratuluje chlopcow:-)
Jesli kogos pominelam przepraszam;-)

Co do tematu mezczyzn napisze tak, z dwojga zlego lepszy pracoholik niz len:tak: Moj raczej z tych pierwszych. Pracuje po 12h dziennie, a jak wraca z pracy to szybko obiad i leci na budowe, wraca jak jest juz ciemno. Takze synus widzi tatusia jakies 15min dziennie, ale wiem ze jest to tymczasowe, dopoki nie przeprowadzimy sie do nowego domku. Z prac budowalnych zrobi wszystko, poza elektryka, zaczynajac od murowania, a konczac na dachu. Niestety w domu w ogole mi nie pomaga, twierdzi ze sprzatac i gotowac nie umie, a ja z nim juz o to nie walcze i tak ma duzo na glowie. Czasem wstawi pranie i poprasuje. Ale moj mezulek to taki typ, ktory nie da sie wykorzystac innym, taki z niego troche kawal sku... i nie ma opcji, zeby ktos z nim w kulki polecial:no:

Chcialam sie jeszcze pochwalic, ze od kilku dni czuje maluszka:tak: I tak sie to moje dziecie rozbrykalo, ze przyzwyczaic sie nie moge do tego jak ktos mi tam puka od srodka, zapomnialam juz jak to bylo w poprzedniej ciazy;-)

Ostatnia edycja:
słuchajcie mam dobry krem la roche posay na trądzik i inne zmiany skórne i się zastanawiam czy mogę go teraz używać? wylazło mi pelno krostek znowu na brodzie i czole, sadze ze to nie bedzie mialo jakiegos wplywu zlego na dziecko, ale wole sie upewnic? bo np dzis uslyszalam od gin przez telefon ze oxycort absolutnie na zajady odpada! wiec juz nie wiem czego moge uzywac a czego nie

ja też się martwię o Meryan ... jej ostatnia nieobecność to pobyt w szpitalu, ale ta już b. długo trwa ...

Paulinka - jeszcze raz gratuluję :-)

Dziewczyny, dzięki za troskę ... teraz najgorsze jest to, że P. już mi niczego nie pozwoli samej robić ... i będę musiała naprawdę się postarać, żeby samochód dostać (mimo że mój :) ) ... a w tym sklepie no to była dziwna akcja, bo gdyby była kolejka, czy tłok i duchota a tam nic ... podeszłam kolejki nie było, poprosiłam o soczewki, poczekałam chwilę na przyniesienie, potem na zapłatę, może w sumie 2 minuty max i bęc i własnie to mnie zastanawia bo jakby było gorąco, tłok czy duszno to wszystko jasne ... no nic to, trzeba będzie uważać :-)

reklama
słuchajcie mam dobry krem la roche posay na trądzik i inne zmiany skórne i się zastanawiam czy mogę go teraz używać? wylazło mi pelno krostek znowu na brodzie i czole, sadze ze to nie bedzie mialo jakiegos wplywu zlego na dziecko, ale wole sie upewnic? bo np dzis uslyszalam od gin przez telefon ze oxycort absolutnie na zajady odpada! wiec juz nie wiem czego moge uzywac a czego nie

ja używam z la roche effacler do mycia twarzy, wydaje mi się, ze większość kosmetykow drogeryjnych jest bezpieczna, co innego oxycort - to bardzo silny środek (do tego mi nigdy w niczym nie pomógł) i - z tego co pamietam - w związku z tym jest na receptę. Mi w ciąży cera się bardzo poprawiła, może i u Ciebie hormonki w końcu same się uregulują:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry