Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam Listopadowe Mamusie!
Od jakiegoś czasu Was podczytuję,ale dopiero teraz postanowiłam do Was dołączyć:-)
Jestem w 22 tyg ciąży,a termin mam na 29 Listopada:-)
Pozdrawiam Serdecznie!!
Witam,
ja również dołączam do grona Listopadówek!
Czytam już to forum od jakiegoś czasu, ale najpierw jak chodziłam do pracy to czasu nie miałam żeby dołączyć, potem troszkę źle się czułam bo miałam ucisk na nerw kulszowy i wstać z łóżka samodzielnie nie mogłam. Teraz mamy remont kuchni i mój mężuś postanowił wszystko zrobić sam. Całe mieszkanie wyremontowaliśmy sami więc nie boję się że coś nie wyjdzie, ale teraz ja nie mogę pomóc więc trochę to trwa, ale dzisiaj skończy układać płytki
A Wy tu opowiadacie o jedzonku pysznym, a ja nie mam aktualnie gdzie gotowaći aż mi ślinka cieknie
Efinka ja też mam termin na 29 listopada
Mój maluszek właśnie się wierci w brzuszku![]()
\Witam nowe mamusiePozdrowienia dla wszystkich listopadowych ciężarówekTermin porodu mojego maleństwa to 17.10 2010 r. Obecnie jestem w 22 tyg. ciąży. Upały nieznośne, ale cieszę się chwilami spędzonymi na łonie natury, w cieniu drzew.
Jola u mnie jest tak ze szpital zawiadamia sam polozna z przychodni ktora przychodzi 3 razy do domu i potem Ty z maluszkiem do przychodni idzieszdziewczyny czytam o położnych tak sobie.
czy wcześniej muszę na jakieś spotkania się umawiać? Nas niestety nie stać na to bym zapłaciła i zapewniła sobie jakąś położną.
Ale wiem, że po porodzie musi mnie w domu odwiedzić i maleństwo, czy to muszę wcześniej ustalać?
jeśli sobie życzysz to opłacasz tę czy inną położną i Ona jest jakby do Twojej dyspozycji cały czas.
Jeśli nie opłacasz to i tak naturalnie jakaś położna jest przy porodzie tylko wtedy nie tylko dla Ciebie, ale ma tez inne pacjentki.
mnie nie stac na dodatkową , osobną położna choć komfort na pewno byłby, ale normlanie tez dmay radę![]()