Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
eve19 to wspolczuje takeich tekstow...wiadomo rodzina i otoczneie wokol sa bardzo wazne ale to Twoje dziecko wiec Ty decydujesz w jakim stopniu mam nadzieje ze to tylko takie żarciki i okazy milosci bo inaczej to wspoczuje wtracania sie innych osob;/
eve19 jesli to nie zarty to bardzo Ci współczuje, bez przesady to wasze dziecko a babcie juz swoje odchowaly i moga co najwyzej sluzyc dobra rada.Mam nadzieje ze Twoj partner podziela Twoje zdanie, rowniez w przypadku wyboru imienia!!!!!!!
lori wlasnie tu jest pies pogrzebany ,ze na poczatku ciazy umowilismy sie z moim narzeczonym ,ze ja dla dziewczynki wybieram imie a on dla chlopca ale widocznie tesciowa ma tu reke nad nim ale nie dam sie szybciej im rogi pokarze jak sie spodziewalam zawsze bylam mila i kochana teraz bede diablem wcielonym juz wole zeby moje dziecko mialo brytyjskie imie niz jakies strasznie stare a co do opieki temat zamkniety moja mama ma syna 11lat i niech sie nim zajmuje ja jej pomagalam jak sie urodzil a tesciowa ma jeszcze 2synow i tyle ze pelnoletnich ale sie nadal ucza wiec niech ich uczy tolerancji itd
eve19, to jest taki druczek nazywa sie "Health in Pregnancy Grant" i polowe jego musi Ci wypisac polozna i podpisac po 25tyg ciazy, a polowe sama wypelniasz (dane kontaktowe, insurance nr i detale do konta w banku) i odsylasz w kopercie ktora daja tez (bez znaczka) i maja kase wyslac na konto tylko nie wiem jak szybko, bo swoj wypelnilam ale jeszcze nie wrzucilam do skrzynki.
Właśnie dzisiaj jest pogrzeb dzidziusia mojej znajomej.
Jak się okazało lekarz podczas badania zaraził ją paciorkowcem, i to wywołało przedwczesny poród....nie mogę w to uwierzyć po prostu.
aha dziekuje ide ciebie szukac;-)dreszczyki mnie przechodza jak ja bym chciala troche w salonie po siedziec i po pracowac ale malo fryzjerow potrzeba :-(moglam isc na kelnerke