• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Rozmawiałam nawet przed chwilą ale rozmowa nie pomaga na odległość, tu trzeba czynów i dowodów ;/ Mam przecież krew w żyłach a nie wodę, no i wydaje mi się że większą potrzebę dopieszczenia

reklama
eve19 Wloski bede miec z przodu spiete z tylu wypuszczone ;) lubie naturalne fryzury :) no suknia nie ma sie co za bardzo chwalic bo wiadomo , ze na brzuszek to za duzego wyboru nie ma :(
Ale jutro porobie zdjecia probne i wstawie jakies foto, to chetnie poslucham opini, co w razie czego zmienic :)

hm ja wiec czekam na fotki a co do sukni slubnej to moja siostra tez byla w ciazy jak slub brala i to bardzo bylo widac ale suknie miala piekna z bordowymi rozami i brzuszka nie bylo widac bo jakos krawcowa na zamowienie jej szyla i cos tam inaczej material ulozyla;-) a brzuszki pieknie w sukniach wygladaja a fryzurka mowisz naturalna heh juz mi sie podoba opisik panna mloda bedziesz jak ksiezniczka:-)

Trusia77 to ja ci cos doradze wez faceta za ubranie wciagnij do lozka przeciesz macie we dwoje przewage jesli ciaza przebiega idealnie to nawet mozesz pozycje sobie wybrac;-)ja nie mam chceci wogole na sex a moj partner tak i to kilka razy dziennie to jakas tragedia wiec uciekam zawsze do lazienki mowie,ze nie mam ochoty i nawet nie burknie tylko pod nosem sobie tlumaczy czasem ,,moze pozniej sie uda,, hehe a ja i tak nie ugieta jestem ze wzgledu tez na bole bioderka od miesiaca i on musi mi pomagac nawet wstawac rano do lazienki z lozka ale 28lipca wizyta i odrazu bede blagac o masc na te bole tabletek nie chce :tak:

zazdroszcze ci bardzo ja obiecalam sobie ,ze do slubu z brzuszkiem nie pojde bo mam upatrzona idealna suknie jest bajeczna i chociaz to tylko cywilny bedziemy chyba brac to i tak ja kupie!!zreszta tesciowa by pewnie nic nie powiedziala ale moja mama byla by przeciwna temu bo jestem sredniaczkiem jej (drugim dzieckiem)i by mi szybko z glowy wybila bo ona chce zebym mogla jeszcze odpoczac jakis tydzien miodowy a ja jakos te pieniadze bym wolala wydac na remont domu w ktorym bedziemy mieszkac niz na miodowe dni a wlasnie przed momentem dzwonilam do mamy i byla walka o moja kruszynke bo na wakacje w przyszlym roku chca zabrac do siebie mojego brzdaca:wściekła/y:a ja nie oddam moj jest i nie dam go na dluzej jak na 1godz gora 2godz a tu juz plany snuja czy chlopiec czy dziewczynka bo jak chlopiec to koniecznie trzeba szukac zabawek juz a jak dziewczynka to misie i laleczki a ja nie chce tak wole sama wszystko wybrac a jak maja chec kupic to niech ze mna uzgodnia a nie pchaja na chama i do tego jeszcze kupili juz

No hehe to masz tak jak ja , u mnie rodzina przesciga sie kto co kupuje haha i w ogole hehhe siedzimy ostatnio w aucie - JA , TESC, TESCIOWA I MOJ NARZECZONY- no i gadka gadka i nagle ktos przeklnal , wiec mowie - CICHO , BO MOJE DZIECKO SLYSZY :)
A tu nagle CHOR sie odzywa - MOJE ! NASZE !
hahahaha
Myslalam,ze padne :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry