reklama

Listopad 2010

Super , ze masz tipsiki na stópkach. Mojja kolezanka te miała mi robić co jakiś czas ale niestety jest zapracowana i jakoś do tej pory nie zgrałyśmy się w czasie :-(. Więc radzę sobie sama.
A golenie też robię zawsze przed wizytą ale jakoś jak nogi goliłam to postanowiłam zająć się i broszką i doznałam szoku. Wizytę mam dopiero 31.08 i nie wiem jak to zrobię za prawie trzy tygodnie:eek:

reklama
A ja glukozy nie zrobilam bo niby sie rozpuszca godzinę i musiałabym 2 godziny siedziec więc umówiłam się na jutro na 8 i będzie już dla mnie przygotowana. A noc miałam dziś koszmarną więc właśnie ucięłam sobie drzemkę bo nie dałabym rady funkcjonować. Miłego dnia :)
Pierwsze słysze, glukoza rozpuszcza sie baaardzo szybko. Wystarczy wsypac zalac woda pomieszac chwile i gotowe :)

Ja sama robie pazurki ( tipsy) ale jakos w ciazy mi sie nie chce :) U nóg ostatnio tylko wypiłowalam pomalowalam i wsio :) A co do golenia no to u mnie tez juz sie nie da bez namachania sie :)

Ale skwar co?
Spałam przed obiadkiem 3g i tak się zapociłam, szok....
z tym goleniem to u mnie po palcu, inaczej nie idzie, albo z lusterkiem. Dopóki mogę to sama, ale coraz trudniej. Amerie też mamy celibat i gdyby nie wizyty to z moim słomianym zapałem odpuściłabym chyba, taki ze mnie leniuszek.

Dobra lecę umyć się i jedziemy na 3D do Iławy, troszkę się denerwuję, chciałabym żeby udało się Naszą księżniczkę fajnie uchwycić, tym bardziej że mąż zdecydował że wchodzi ze mną. To jego pierwsze doświadczenie i cieszę się bardzo!

Trusia ale ty masz celibat zalecony przez lekarza, a my nie.
Po prostu mój mąż postanowił że nie chce tego robić w ciąży i koniec.
Na początku ciężko było, bo ochotę miałam gigantyczną, teraz już mi to lata koło nosa bo mi się odechciało.
Ja czuję się tragicznie, nadal męczą mnie mdłości i zgaga, i ten cholerny kręgosłup.
I od wczoraj mam strasznego dołka, aż mój mąż się zmartwił, ehhh przybita jestem nawet nie wiem czym, przyszła przesyłka z allegro dla małego a mnie nawet to nie cieszy.
Idę spać i już.
Póki co życzę Wam miłego dnia!

AMERIE ale nam nie zakazał, to mój mąż tak zdecydował i mam strasznego dołka! Przyjechał na miesiąc i marzyl mi się romans jak z filmu. po namowach udało nam się raz i bach szpital, teraz to już pewnie wogóle nic nie będzie. Odczekam do 18.08 na wizytę i zobaczę jak u mnie z tymi sprawami

:wściekła/y: Romans z filmu to ja już sobie dawno wybiłam z głowy, mój ślubny tak zaabsorbowany rolą ojca, że nic nie robi tylko po pracy zamyka się w pokoju Leośka i działa, kończy koło 24 więc wybite z głowy przytulańce......
A zresztą co mi tam, ale nie myślałam że będę tęsknić za własnym mężem mając go codziennie koło siebie.
Nie zanudzam już, idę spać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry