Witam
rainmanka, ale jestes szkodnik, tesciowa Cie na dzialke wpuscila, a Ty jej wyjadlas owocki

no ale coz, kobiecie ciezarnej sie nie odmawia, a witaminki dla dzidziulkow sie przydadza
ayla1, sama slodycz te Twoje suczki

a z tym kotkiem niezla historia, nie wiedzialam, ze to w ogole mozliwe, zeby kotek ssal mleko od suczki.
mati2010, moze czytanie bajek to rozwiazanie dla mam takich jak ja, ktore same nie wiedza o czym do brzuszka (a raczej dzidzi) mowic.. tylko, ze zadnych w domku nie mam.. i dzieki za liste juz sobie skopiowalam
Jak ogladalam film z national geographic o dziecku w brzuszku, to mowili, ze jedna pani zawsze mniejwiecej o tej samej godzinie codziennie mowila rymowanke (jakos od 3 trymestru) i pozniej maluch sie uspakajal jak mowila mu ja (jak juz sie urodzil).
lenna1982, moja kotka ma taka pluszowa rybke, ktora lubi wszedzie ze soba nosic (szczegolnie jak ma ruje) i sie z D smiejemy ze to jej dziecko.
Jola1205, moze sie przemeczylas? Odpocznij i sie zrelaksuj, a jak nie przejdzie to nospa powinna pomoc.
ania_ch0, gratuluje coreczki
Anarien, doswiadczenia butelkowego to ja nie mam ale duzo sie naczytalam i avent i TT to jedne z najbardziej polecanych, tylko ze tak naprawde to dzidzia zadecyduje, bo czasami poprostu nie chce jesc z jednej albo drugiej.. (podobnie jak ze smoczkami) ja zamierzam karmic piersia ale na wszelki wypadek kupilam dwie butelki TT, mam nadzieje, ze to dobry wybor

, moze na poczatek nie kupuj duzo, a jak sie przekonasz ze dzidzia ladnie je to sobie dokupisz z tej konkretnej firmy.
Violett, nie wiedzialam ze do szpitala zdjecia z USG trzeba, a po co? Mi polozna mowila ze tyko karte ciazy (gdzie wyniki z USG sa wklejone ale bez zdjec).