reklama

Listopad 2010

reklama
Cześć dziewczynki, czy wiecie gdzie mozna kupić przyspieszacz czasu? ;-) Tak bardzo bym chciała, żeby był chociaż koniec października :-) Wczoraj przeglądałam bobaski z sierpniówek i wrześniówek, takie słodziutkie maleństwa!

mglaczek- wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Ten rok będzie dlaciebie podwójnie szczęśliwy, będziesz mężatką i mamusią :-)

agrafka jak znajdziesz gdzieś ten przyśpieszać to ja poproszę o adres sklepu :-D :-D :-D
wystarczy że będzie koniec września.

Wrześniówki już się rozpakowywują...a po nich tylko mamy z października i MY!

Ja tam nie chcę żadnego przyśpieszacza.... muszę jeszcze tyle rzeczy zrobić i kupić, że szok w trampkach po prostu....ale dziś już można ściany malować w pokoiku więc jazda z zakupami :D

Witajcie!
Podgrzybku-
ja tak na chłopski rozum pomyślałam ,że warto wziąć mydło szare już do szpitala,bo nie wiadomo,ile będziemy leżeć....nawet jeśli trzy dni ,to już przez te dni przemywasz sobie ranne miejsca tym mydełkiem.:happy:
Mglaczek- Życzę Ci pięknego ,wymarzonego ślubu!!!
Dla wszystkich miłego dnia!!!:-)

Witam dziewczynki!

Tak też słysząłam, ze dobrze zabrać do szpitala mydełko miały jeleń. Nawet chyba w gazecie o tym czytałam.
Ja chyba też nie chcę tego sklepu z przyśpieszaczem czasu :D Mam jeszcze czas zeby psychika się do końca nastawiła na maluszka a i jeszcze sporo kupic muszę...

A ja wczoraj wieczorem tak się przeraziłam... Siedzimy z mężem i patrzymy na tv i tak jakoś nagle zaczyna mnie swędzieć krocze... Nie tak jakoś strasznie. Im więcej się drapałam tym bardziej swędziało... Stwierdziłam ze ide się kąpać i wyczułam sobie na dole po prawej stronie jakieś takie dziwne zgrubienie :/ Okzało się że jestem spuchnięta, zaczerwieniona ale na szczęscie nie boleło tak bardzo. Zaparzyłam rumianku i ciepłym przemywałam do momentu dopuki nie poszlismy spać. Dziś już widzę że jest lepiej ale też zrobię okład z rumianku i mam nadzieję ze całkiem przejdzie...

mglaczek - szczęścia!!!!!! :) Piękne chwile przed Tobą :)

Zmykam robić ciacho bo przyjaciólka na klachy przyjeżdża :) Muszę się nowym wózkiem pochwalić :D Już widzę jak i ona będzie smigać po mieszkaniu :D
Buźka :*:*:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry