reklama

Listopad 2010

Spokooooojnie :-). Moj też jest ułożony miednicowo, jeszcze się zdąży obrócić. Ponoć u kobiet, które rodzą po raz pierwszy, dziecko obraca się do 2 tygodni przed porodem, to jeszcze mnóstwo czasu ma...

reklama
Aniu wszystko bedzie dobrze...Twoje malenstwo ma jeszcze duzo czasu, zeby sie przekrecic...juz kilka razy slyszalam i czytalam o tym ze dzidzie do samego konca moze sie przekrecac...

Oj dziewczyny czy u was też już jesienna aura???? Ciemno i spać się chce strasznie!!!! Wypiłam kawę i nadal ledwo widzę
Wizyta u gin zaliczona, wszystko w odpowiednim wątku - w skrócie ok!!! Bardzo się cieszę i nawet mi nie straszna myśl, ze Mała jest pupką w dół. Bałam się o szyjkę i co, niepotrzebnie, leże i jest ok. NIe ma co się nakręcać.

Poza tym Mała kopie, widocznie stres zzwiązany z pogrzebem teścia dał jej się we znaki również. Najlepszą zachętą dla niej są zaczepki i czułość męża i BB :))))

U mnie też pogoda do ....y, a dzisiaj mam ADHD i zachciało mi się sprzątać i teraz kręgosłup mi odpada.
Za to mój mąż teraz pracuje tyle że szok, wychodzi rano o 6:30 a wrócił wczoraj o 21 dzisiaj też wróci o 21.....nawet nie byłam zła że zapomniał o moich urodzinach....
Teraz strasznie dużo jem a waga 0,5 w dół.....a naleśniki mogłabym na kilogramy jeść...
I po dwóch dniach leniuchowania mój synek tak dał mi w nocy w kość że szok, od wczoraj kopie non stop, ale to nie są ruchy normalne, tylko chyba jakaś gimnastyka artystyczna albo salta bo mnie wszystko w środku boli....

Ja sie tylko melduje, ze czytam was i u mnie wszystko ok :) nie pisze juz o lezaczkach i chodzikach bo wszystko zostalo juz powiedziane :) najwazniejsze to zdrowy rozsadek.
Zycze wszystkim milej reszty dnia :)

Ja również czytam Was na bieżąco....
Chodzik u mnie odpada,ale nad leżaczkiem się mocno zastanawiam,bo koleżanki sobie chwalą.....
Zdałam sobie sprawę,że już prawie połowa z nas minęła magiczną trzecią dziesiątkę tygodni:-)))))
Jesteśmy już bliżej mety i codziennie to bardziej odczuwam ......dziś pierwsze zakupy do szpitalnej torby:podkłady,majtki siatkowe,mydełko Jeleń,matki ceratowe.......niesamowitości!!!

Elzu nie dziwię się że nie piszesz, tylko czytasz, ja jak pracowałam to też tylko was czytałam, dopiero jak na L4 poszłam to zaczęłam pisać.
Koko są jeszcze osoby które nie przekroczyły magicznej trzeciej dziesiątki :(

reklama
Och dziewczyny co do pogody to ja chyba pierwszy raz w życiu cieszę się z jesieni, z nadchodzącego chłodu :-). A tak bardzo kocham wiosnę i lato a jesieni nienawidzę. A tu proszę jak się cieszę, że już tych paskudnych upałów nie ma i można normalnie z domu wyjść ;-).
Kurka coś plecki zaczynają mnie boleć, ale tak lekutko. Wieczorkiem masażyk z oliweczką męzu zrobi i bedzie git :-)

A czy mglaczek czasem nie szykuje się do ślubu. To chyba już jutro?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry