Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W zupełności się zgadzam i potwierdzam doświadczeniem,mój synek wręcz nie cierpiał karuzeli, bardzo się denerwował i płakał,dostaliśmy w prezencie,ale po kilku dniach schowaliśmy do pudełka i nigdy już nie używalismy,
uspakajała go natomiast delikatnie, cichutko włączona pozytywką,ale z bardzo krótką melodyjką...
teraz zmierzam kupić( tj wpisać na listę prezentów;-)) taką owieczkę przytulankę
Owieczka Stella z bijącym sercem STERNTALER 0m+ (1194352881) - Aukcje internetowe Allegro
Witam wszystkie Mamuski
Poczytalam troche co pisalyscie i zaczelam zastanawiac sie nad kupnem laktatora...wogole nie bralam tego pod uwage bo chce karmic piersia i zastanawiam sie czy laktator jest potrzebny...nie chcialabym mieszac dzidzi i raz dawac cycka a raz butli...slyszalam ze jak dzidzia zasmakuje butli to nie za bardzo chce cyca...z butli jest latwiej ciagnac. Ale wiedze ze wiekszosc z was juz kupila albo chce kupic...
Ja też chcę jak najdłużej karmić piersią, ale biorę pod uwagę fakt, że mogę mieć pokarmu po prostu za dużo i wtedy laktator to przydatna rzecz. Bo czasami jest tak że mimo częstego karmienia maluszka trzeba dodatkowo odciągać pokarm żeby się stan zapalny nie zrobił.