reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

reklama
LLF, super ze się wzięłaś za koordynację akcji na rzecz anarien, sama się zastanawiałam co by tu jej... Daj znać na priv co i jak. Jeśli o mnie chodzi, to najchętniej wyślę jej prze;ew, bo poczta i kurierzy to przy mniejszych sprawach to istne zdzierstwo.

a u mnie remontu ciąg dalszy, ale już widać finał. Zaraz jeszcze raz pomaluję ostatnia (uff!!) ścianę a sprzataniem to już się M musi zająć. :)

LLF czekam na info..jak skontaktujesz się z Anarien, mam nadzieję, że uda się z nią skontaktować.

Amerie kurcze to nieciekawie ale mam nadzieję, że zaraz się wszytsko unormuje. trzymaj się kochana

Ja dziś byłam zwiedzać porodówkę i dogadałam się z położną...opiszę w odpowiednim wątku...

Kurcze tyle napisąłyscie od wczoraj ze juz zapomniałam, co miałam napisać....ehhh

LLF ja też czekam na info w sprawie Anarien :-) Ja napisałam jej wiadomość ale nie wiem czy bedzie mogla odpisac.

Ja mam już w sypialni poprzestawiane meble, i łóżeczko Michasia też już stoi.

Ja niedawno wrocilam ze spacerku z siostrami, posiedziałysmy sobie na ławeczce na słoneczku, pokarmiłyśmy kaczuszki, pospacerowałysmy dotlenilam sie na maxa a teraz siedze i odpoczywam sobie :)
Ixi - ja nawet przed ciaza nie bralam lekarstw, ale jezeli lekarz ci przepisal to wie co robi. A kaszel jest niebezpieczny w ciazy a u Ciebie tym bardziej po Twoich wczesniejszych skurczybykach.
Daissy - ja uwielbiam mleko z czosnkiem miodem i maslem :p Pychotka :)
Anbar a ja wlasnie nie mam wszystkiego kupionego, wlasciwie to nic z rzeczy osmetycznych i do szpitala :p Nie mam tez torby w domu bo jest u mojej mamy :) Ciuszki sa w pudlach, juz sama nie pamietam co tam mam :p A torbe spakuje dopiero jak wypiore ciuszki ( a to bede robila w nst tyg) i kupie wszystko :) Wiec tez pewnie zaczne dopiero w pażdzierniku. Narazie to sie nie moge z lista zebrac co kupic

dobra ide ubranka ogarniac:)

Ja tez jakos nie moge sie zmobilizowac i nawet listy sporządzić co tam jeszcze mi brakuje, a kilka istotnych rzeczy to napewno musze jeszcze dokupić.Dla małego z grubsza juz mam, ciuszki i kosmetyki jakieś tylko dla siebie nic.Musze tez wziąść się chyba za pranie niedługo, ale Viola i Anbar maja terminy przede mną wiec jeszcze sie nie stresuje ze nie mam nic gotowego.

witam,
piękna pogoda, prawda.:-)
oby tak najdłuzej, bo nie mam zamiaru kupować szerszej kurtki a w swojej już sie nie dopinam :-))

ja już nie moge doczekać się przelewu pieniązków. wtedy zaczynam robić zakupy do reszty dla mojej Julci.

w poniedziałek mam wizytę i chciałam dzisiaj zrobić ze sobą porządek, tzn "tam" zrobić porządek :-). no, niestety. nic już nie widzę i muszę prosić o pomoc męża :-) ale musimy poczekać do wieczorka aż starsza córcia pójdzie spać:-D.

moi dzisiaj cały dzień poza domem, a ja na balkonie. wreszcie mogę odpocząć;-).
może nie będzie mnie nic wieczorkiem bolało. oby!

lecę robić spagetti dla rodzinki.

do usłyszenia!

Oj tam pogoda cudna, mam nadzieje ze bedzie taka jeszcze troche :)
A mnie po dzisiejszym spacerku jakas woda z nosa leci, mam nadzieje ze to nie przeziebienie znowu bo niedawno z jednego sie wyleczylam :)

Dzisiaj mam ogromny apetyt. Wlasnie powiedzcie mi jak jest z ryba wedzona?? bo wlasnie wchlonelam spora ilosc a teraz nie wiem czy powinna.

chyba można jeść rybkę wędzoną. szczerze Ci powiem, że ja sama jadłam kilka razy i nawet nie zastanowiłam się nad tym czy można czy nie.
mam nadzieję, ze tak :-)

reklama
Do góry