Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Svensonka bardzo ładnie wygladasz z tym brzuszkiem![]()
miesiąc przed rozwiązaniem trzeba być spakowanym, bo nigdy nic nie wiadomo
m3onika, witajszybciutko pierwszego malucha urodzilas
, zycze zeby podobnie bylo z Julcią
LLF, to super ze masz do niej kontakt, dowiedz sie czego potrzebuje to zobaczymy co sie da zrobicja troche mam daleko na wysylanie paczek, ale moge zawsze cos z allegro zamowic, zeby poszlo do niej. Czekam na info jak cos
nie zapomnij wziac adresu
My dzisiaj mielismy 4 rocznice slubu, bylismy na kolacji i bylo bardzo milo
tak szybciutko te 4 lata zlecialy, ze nie moge uwierzyc
tylko wtedy bylo pieknie i cieplo, a dzis w Manchesterze burza i padalo.. heh
Jutro wizyta u poloznej, bardzo jestem ciekawa jak maluch sie ulozyl.. a pozniej jak bede miala sile to pojde na basen na zajecia dla ciezarnych (pierwszy raz).
Milej nocki zycze wszystkim!![]()
LLF ja też mam do niej numer, i jestem chętna do pomocy, mogę wysłać coś kurierem(jak wyjdę ze szpitala), albo może jakiś przelew, nie wiem jak ona się zachowa wobec takiej postawy, mam nadzieję że przyjmie Twoją inicjatywę dobrze i będziemy mogły jej pomóc.Elzu, Goncia, Kasia B, Jola, Ixidixi i wszystkie listopadóweczki, które chcą pomóc Anarien - bardzo się cieszę, że nas tak dużo :-) mam nadzieję, że ta akcja wypali.
Będę dawać Wam znać jak tylko coś będę wiedziała.