• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2010

reklama
Dziewczyny, jak tam pakowanie toreb do szpitala? :) Ja powoli zaczelam i stwierdzilam, ze sie w jedna nie zmieszcze.. wiec beda dwie, tylko teraz jak to wszystko podzielic? Moze jedna dla mnie, a druga dla malucha? Czy moze w jednej wszystko co potrzebne do porodu, a w drugiej pozostale rzeczy na pobyt w szpitalu?

Też mam dwie - mam nadzieję, że się w nich zmieszczę :-) i dokładnie tak podzieliłam - jedna dla mnie, druga dla Leosia, ale bez pampersów. Te będą jeszcze osobno :-) Zawsze miałam problem z pakowaniem... i wciąż nie mam szlafroka jeszcze...

hej, dwie torby? kurcze to może ja czegos nie mam, albo może jakies male torby macie :)
w każdym razie pozdrawiam was wszystkie, u nas wszystko ok tylko sie na mojego M wkurzylam bo wczoraj sie postawil i nie chcial isc na ćwiczenia na SR i powiedzial ze moge sobie robic w domu - skandal

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry