• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

Skorpionica, tylko jak sie zacznie porod to sie autobusem do szpitala nie wybieraj, bo nie wiadomo gdzie dojedziesz :)

Violett, nie jadlam faworkow chyba z 7 lat!! :) Daj troche :)

reklama
Ja dzisiaj się zmobilizowałam i spakowałam swoją torbę Jeszcze brakuje mi kosmetyków dla małej w niej i swoich. Muszę się jeszcze zorientować czy potrzebuję dla niej ubranka czy dopiero na wyjście. Jak na wyjście to mąz mi potem przywiezie a ja w domu naszykuję co.

Violet - daj faworki ja strasznie uwielbiam zjadłabym ich niezliczoną ilość...

Masakra jak mnie boli brzuch....zażyłam no-spę, wlazłam do wanny z ciepłą wodą, ale mam wrażenie że jest gorzej.
Nie czuje żadnych skurczy, tylko brzuchol jak kamień i boli okrutnie, mały kopie jak szalony.
A małż jeszcze w pracy :/

reklama
Masakra jak mnie boli brzuch....zażyłam no-spę, wlazłam do wanny z ciepłą wodą, ale mam wrażenie że jest gorzej.
Nie czuje żadnych skurczy, tylko brzuchol jak kamień i boli okrutnie, mały kopie jak szalony.
A małż jeszcze w pracy :/

Jej, Amerie, może zadzwoń po kogoś, żebyś sama nie była? i może faktycznie śmigaj na IP jak tylko małż do domku wróci?
trzymaj się i dawaj znać jak się czujesz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry