reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Jeśli chodzi o mocne kopniaki w jakąś część ciała to moj gin powiedzial
ze jak sie przymierzy i kopnie w wątrobe to może boleć :)

Oj nie tylko może, ale i boli jak wszyscy diabli. Mój już pokazał mamusi gdzie dokładnie leży wątroba i co można z nią zrobić ;-)

MałaAnka, tak przy okazji, popraw sobie suwaczek, żeby znajdował się w podpisie, a nie w poście. Mając go w poście, każdy kto Ciebie cytuje, cytuje również Twój suwaczek. W podpisie dołącza się do postów, które Ty wysyłasz, a w cytowanych go nie ma.
W prawym górnym rogu masz "Ustawienia". Jak tam wejdziesz, zobaczysz panel po lewej stronie ekranu i opcję Edytuj Sygnaturę.

reklama
Dziewczyny mam jakiś problem ze stroną bb. Mam wszystko dużą czcionką że jak była strona na ekran teraz mieści sie również poza nia. Co się stało, co mogło zostać przyciśnięte, bo już mnie to denerwuje.Nie mogę swobodnie was czytać.

Witamy.
My mieliśmy nie za bardzo noc fajną.Małą brzuszek bolał i chwile trwało za nim krople zadziałały.
U nas na miasto nie chce się wychodzić,dużo ludzi i w ogóle jak to na winobraniu.A jak na złość musimy do banku iść.
Amerie bardzo współczuje wiem jaki to stres.W tym roku mamy już dwa wypadki za sobą,jeden nie z naszej winy.A drugi to mąż jechał z Julką i rozwalili się.Ja jechałam drugim samochodem z nimi.Nikomu nie życzę oglądać jak ktoś bliski rozwala się autem.Dobrze że nic nikomu się nie stało.
Pogoda i u nas się popsuła,jest zimno dobrze że jeszcze nie pada.

dziewczyny przed chwilą dostałam wiadomość od ixidixi, że od soboty jest na patologii ciąży bo odstała krwawienia:( z maluszkiem ok ale dostaje kroplówkę na rozwinięcie płucek maluszka...
kurcze czyli jednak nie za szybko na ten wątek alarmowy...
miejmy nadzieję, że maluszek się za bardzo nie pospieszy.

Amerie,współczuje tych stresów towarzyszących przy tym zdarzeniu...
My też mieliśmy niedawno stresującą sytuację-facet nie ustąpił nam pierwszeństwa,ale na szczęście jechaliśmy wolniutko i nie zdążył w nas uderzyć...jechał z prędkością około 80km/h ,także jakby uderzył to akurat w moją stronę:( nie wiem czy wtedy bym wyszła cało,nie mówiąc już o naszym synku...
Od tamtej pory mężuś jak nie musi to nie zabiera mnie nigdzie samochodem-jedynie do lekarza,albo czasem do sklepu...

dziewczyny przed chwilą dostałam wiadomość od ixidixi, że od soboty jest na patologii ciąży bo odstała krwawienia:( z maluszkiem ok ale dostaje kroplówkę na rozwinięcie płucek maluszka...
kurcze czyli jednak nie za szybko na ten wątek alarmowy...
miejmy nadzieję, że maluszek się za bardzo nie pospieszy.
Chyba jeszcze troszkę za wcześnie byśmy zaczęły się rozpakowywać...ale czasem tak bywa i my na to wpływu nie mamy niestety...
Pozdrowienia dla ixidixi-niech się trzyma dzielnie jak najdłużej!!!

Ogromne kciukasy za Ixidixi i jej dzidziusia... Dobrze chociaż że dostaje na rozwój płucek to w razie czego będzie spokoniejsza.
Niech się dzielnie trzymają a dzidziuś niech się jednak tak nie spieszy.

My też trzymamy kciukasy za Ixidix i bobaska.Każdy dzień w brzuszku ma znaczenie na tym etapie ciąży.Oby jak najdłużej.A jak widać na wątek alarmowy zacznie chyba być potrzebny,oby nie za wcześnie dla reszty dzieciaczków.

reklama
Do góry