Magdalena1
Początkująca w BB
Jeszcze mam pytanie jak sie robi te suwaczki na stale?Pomozecie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Najwiekszy problem mamy z prezentem, bo Zuzia wszystko ma po Filipku. Fotelik, pchacz, spacerowke, sanki, zabawki, nie mam pojecia co jej kupic, aby sie nie zmarnowalo

Ja nie spodziewałam się że mój krzyś zacznie tak szybko chodzić. Byłam przekonana że zacznie późno bo i późno zaczął raczkowć. Inne dzieci już ładnie raczkowały a on pełzał na brzuchu;-)
Czyli bedziemy razem imprezować;-)
Ja wiem, ze chamstwo w polskich sklepach to niestety standard, ale Ty nie dosc, ze w zaawansowanej ciazy to jeszcze z malenkim dzieckiem na reku to juz szczyt wszystkiego
Az mi brak slow...
Mysle, ze nie mozna generalizowac, wkladac wszystkich do jednego wora, choc faktem jest, ze nie jestesmy zbyt uprzejmym i kulturalnym narodem:-(