Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tylko zaczynała marudzić, od razu myk do łóżeczka, dwie minuty płaczu i spała 
marttika rany, ale się niecierpiałaś, a to prawda laktacja na pewno powróci, bo karmisz cały czas, tylk oprzystawiać trzeba do tego schorowanego cycusia też, a kiedy możesz przystawiać , od razu ?

Całuje Was wszystkie i mysle o Was cały czas.

dla mnie jedzenie z mikro jest gumowe i niesmaczne, a podgrzewacz ma z TT i jest non stop włączony, więc w każdej chwili robię herbatkę lub daję ciepłej wody
zobaczymy tylko jakie rachunki za prąd przyjdą 
a więc tak kleik ryżowy i kleik kukurydziany są bez glutenu i mleka więc ja to kupiłam na dobry początek, bo te kaszki to są smakowe, czyli słodkie i jakieś z mlekiem. Ja zaczynam od kukurydzianego, bo ryżowy może powodować zaparcia.
i fajne bodziaki z długim i krótkim rękawem, Lenka lubi zakupy w galerii, tak jak jej mamusia, a tatuś musi się brać ostro do roboty abyśmy miały co wydawać
dziś pękły 400 zł a nic takiego nie kupiłam
Potem wpadła koleżanka na kawkę, bo kupiłam sobie taki zaparzacz do kawy co się go na płytce stawia - jak w reklamie MK Cafe
więc kawka i ploteczki zaliczone. Spacery na razie sobie odpuszczam, bo ja wychodzę z psem to mam nogi do kostek mokre, wszędzie tyle wody u mnie na osiedlu
Jutro pierwszy raz zostawiamy Lenkę na noc z moją mamą, bo mamy 30-tkę szwagra więc się wybieramy, po raz pierwszy od porody wychodzimy gdzieś razem! Ciekawe na jak długo