helenka1986
Fanka BB :)
winki80 Nasz Oluś to też Aleksander
Pierwsze imię które nam wpadło jak tylko test wyszedł pozytywny, nawet nie wiedzieliśmy wtedy co będzie, innej opcji nie braliśmy wogule pod uwagę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiem kurczeWinki czyli wizyta tak jak się spodziewałaśRośnie Wasz szkrab, rośnie
Co do rozpoznawania to Maja na bank nas poznaje. Do mnie się cieszy chyba najczęściej. Do D. jak wróci z pracy np często od razu ale czasem się zastanowi chwile a jak usłyszy głos lub zobaczy jego minę (ona uwielbia jak jej się miny stroi) to zaraz ma zaciesz na buźce.
kasiente no strasznie nas zaniedbujesz:-( Co do bobomigów to nic nie słyszałam na ten temat ale już czytam na necie![]()
kasiente, mój mąż się bardzo zapalił do bobomigów jeszcze jak byłam w ciąży, ale w końcu nie zaczęliśmy wprowadzać, może jeszcze spróbujemy, bo nie jest za późno, ale jakoś nie możemy się zabrać
ale moral z tego taki ze Sami sie przebudzil i nawijal w najlepsze ze mna i z tata do 21
no ale mam nadzieje ze po butli pojdzie spac i jak sie tak wymeczyl i wygadal to w nocy ladnie pospi(mam taka nadzieje chociaz ),jak na razie cicho lezy i probuje zasnac zobaczymy efekt rano 
wiec jestem przekonana ze nasze dzieci juz rozpoznaja nas bo w sumie z nimi przesiadujemy caly czas