Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
idz do lekarza. O kichanie sie nie martw to inne miesnie pracuja. Rob na oczy oklady z rumianku. I staraj sie nie dotykac oczu. Kupilabym tez na twoim miejscu jakies kropelki. I koniecznie idz do lekarza, i moze do alergologa.Hey dziewczynynie było mnie parę dni, bo jakoś nie miałam kiedy wejść, siostra u mnie nocowała do niedzieli i jakoś czas zleciał...
A ja przeżywam koszmar od soboty, dostałam jakiegoś uczulenia nie wiem czy to alergi, czy co innego, gałki oczne mam całe czerwone, bo je tre przez to, że mnie swędzą i pięką, miałam już kiedyś zapalenie spojówek, ale to nie jest to, oczy mam całe przekrwione, kicham rano ciągle, a nocą po 12 zaczyna się znów katar kichanie i tarcie oczu już nie daje radę trochę swędzi mnie szyja usta pięką nie wiem o co chodzi nie jadłam nic innego niż zawsze żebym dostała uczulenia.
Boję się o fasolke, czy kichanie nic nie wyrządzi??? No i alergia, czy nie zaszkodzi chyba będę musiała iść do lekarza, ale pewnie da mi tabletki, a ja nie nawidzę ich brać.

i dodałam fotki do "wizyt u lekarza..." ;-)Ja właśnie oglądam UstaUsta ( powtórkę) i ryczę jak dzieckoEmy - tak mi przykro z powodu Twoich mdłości...mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. A przejdzie na pewno. Wiem co czujesz, to samo przechodziłam.
Poxo - trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze.
Andzelika - chyba powinnaś iść do lekarza i to skonsultować, bo brzmi nie ciekawie. Ale nie martw się, coś zaradzą i znów będziesz się dobrze czuła. Uszy do góry.
U mnie po świętach jakieś stany depresyjne, zaczęłam II trymestr i mam doła...jak u Was samopoczucie?