Poxo
Fanka BB :)
Witam w tak ładny dzionek... 
Widzę, że na razie sami chłopcy się "kroją" (chyba, że coś przeoczyłam- to przepraszam... ;-)) gratulacje !!
Ja gdzieś tam też stawiam na chłopaczka...
ale nie nastawiam się na nic (byle zdrowe było... i nie wysyłało mamusi do szpitala... ;-))
My mamy wizytę 26-go więc może już nam coś tam powie lekarz... ;-)
Ja się za to już zdążyłam dziś "ładnie" podenerwować... oczywiście odbiło się to na moim p. małżonku...
ale powoli się uspokajam bo sobie zostałam sama w domku... 
Kiedy (i czy w ogóle) zmniejsza się ryzyko plamień itp??

Widzę, że na razie sami chłopcy się "kroją" (chyba, że coś przeoczyłam- to przepraszam... ;-)) gratulacje !!

Ja gdzieś tam też stawiam na chłopaczka...
ale nie nastawiam się na nic (byle zdrowe było... i nie wysyłało mamusi do szpitala... ;-)) My mamy wizytę 26-go więc może już nam coś tam powie lekarz... ;-)
Ja się za to już zdążyłam dziś "ładnie" podenerwować... oczywiście odbiło się to na moim p. małżonku...
ale powoli się uspokajam bo sobie zostałam sama w domku... 
Kiedy (i czy w ogóle) zmniejsza się ryzyko plamień itp??
Dla mnie taki watek nie jest po to zeby kogos obrazac albo dawac jakies warunki,bo przeciez forum jest dla wszystkich dziewczyny wiec jak sie znajdzie jakas fajna zgrana grupka to wszystko fajnie sie uklada,i wiadomo ze na takim watku nie prowadzi sie caly czas rozmow tylko jak mamy potrzebe sie wygadac a nie chcemy np na ogolnym,tam zawsze mozna sluzyc komus drugiemu dobra rada jak sa jakies klopoty no i te zdjecia i kontakty to wiadomo tez nie na ogolnym ;-) I wiadomo ze nie kazdy ma czas bywac codziennie na forum bo przeciez kazdy ma tam jakies zycie prywatne wiec nie powinlo sie kogos obgadywac albo wyzucac z takiego watku bo nie jest na biezaco bo ma jeszcze inne obowiazki