Gola84
Fanka BB :)
Hejka kochane
angie - spokojnego, bezpiecznego lotu kochana:* Suuper, że mała tak fajnie po operacji i nawet na basen możecie śmigać, buziole:***
Sabrinaa - no właśnie godzina do tyłu
Ja dziś robię spaghetti i zamierzam dać młodej troszkę, chyba nic jej nie będzie?:/
potworek - nie wiem jak z różyczką, ale wiem, że od kilku lat szaleje ospa, choć ja też stawiałabym na reakcję uczuleniową, daj znać po wizycie
mary-beth - widziałam na foto na FB traktorek
idę stawiać makaron i zmielić mięcho - choć nie wiem jak to zrobię, bo młoda śpi (40 minut - więc jeszcze z godzinę pewno pośpi) a nie chcę jej obudzić :/ Pogoda nadal u nas super, jest cieplutko, ale nie tak upalnie jak wczoraj, czasem też się chmurka, ma przyjechać mój brat, pewno zaliczymy jakiś spacer razem
angie - spokojnego, bezpiecznego lotu kochana:* Suuper, że mała tak fajnie po operacji i nawet na basen możecie śmigać, buziole:***
Sabrinaa - no właśnie godzina do tyłu
potworek - nie wiem jak z różyczką, ale wiem, że od kilku lat szaleje ospa, choć ja też stawiałabym na reakcję uczuleniową, daj znać po wizycie
mary-beth - widziałam na foto na FB traktorek
idę stawiać makaron i zmielić mięcho - choć nie wiem jak to zrobię, bo młoda śpi (40 minut - więc jeszcze z godzinę pewno pośpi) a nie chcę jej obudzić :/ Pogoda nadal u nas super, jest cieplutko, ale nie tak upalnie jak wczoraj, czasem też się chmurka, ma przyjechać mój brat, pewno zaliczymy jakiś spacer razem
Mam nadzieje,że będzie ok,bo raczej obcych się nie boi i wesoła z niej dziewczynka.
Na to bym nie wpadła ;-) Także tylko wapno mam dawać i do kontroli w przyszłym tygodniu 
Szkoda, że w domu taki nie jest
Nienawidzę papierologii
A jeszcze dzisiaj gadałam z kumpelą - ona pobiera świadczenia i mówi, że zawsze to samo ma w mops-ie - patrzą na nią jakby chciała ich okraść
Wkurza mnie takie podejście - przecież po to są takie przepisy, są na to pieniądze, żeby pomagać ludziom, a nie traktować ich jak nierobów, co tylko coś chcą
Później chwilka przerwy i znowu się zaczęło... Oczywiście - Malut nie może być normalny, bo czekaliśmy na drugą górną dwójkę, a dzisiaj pani doktor powiedziała, że piękna górna jedynka się pojawia, z tym, że aż krwiak mu się na dziąśle zrobił
Mnie coś bierze jak mam iść coś załatwić..dobrze że mój bardziej opanowany.Oczywiście papierów musi być fura a guzik tej kasy.