reklama

Listopad 2011

mary kobieto śniłaś mi się dziś i twój mąż że gdzieś się spotkałyśmy dokładnie nie pamiętam na fb cie pooglądałam i sny z tobą miałam hehheheh:-D:-DKochana a ty przypadkiem za długo to nie śpisz????Pytam się :-)
onanana jeszcze nie wiemy do kiedy możemy tu pomieszkać ma powiedzieć 2 miesiące przed ale mnie przeraża ta cała przeprowadzka mieszkamy tu 4lata przezwyczaiłam się dużo nie płacimy i wszędzie blisko.
potworek współczuję znowu wrzasków ehh malut może jakieś ma sny ale te zębiska
helenka powodzenia w pracy ;-)

U nas wszystko oki mała śpi 2 drzemka rano było krzyków pisków bo cyca dać na spanie nei chciałm ale zasneła jakoś przytulona do mnie a teraz dostała bo zjadła marnie obiad .Aaaa i dwójeczka bezboleśnie się pokazała po kawałku także komplet 1 i 2 na górze i na dole mamy ;-)Byłyśmy neidawano u teściowej na wsi dostaliśmy jajeczek i serka białego.Mała z kotami porajcawała i cici woła jak widzi sierściucha :-D pohuśtała się,poodwiedzała kury,byki,krowy,psy i kotki a jest i mnóstwo hehhe

reklama
onanana - dzięki wielkie kochana! Moja grzeczna córa chyba gdzieś się schowała, a w domu teraz ta niegrzeczna córa D. ;) Dziś spała z 30 minut od 9 rano!!!!!! polish wróc! !!!!!!! ;) he he. Ja nie mogę doczekać się spotkania, mam problem z uatem - da się jeździć ,ale strach, żeby całego tego syfu nie pociągnął... A Golf za bardzo do jazdy się nie nadaje, bo mój nim na ryby jeździł i ręcznego nie ma wcale - ale to nci bo prze zostatni rok w focusie też nie miałam, ale w ogóle jest syf straszny, zderzak na drucie, szkoda gadać... Albo pożyczę auto od taty - albo ktoś mnie podrzuci, nie wiem kto :( Rzeczywiście akska super, za Wasz żłobek, a powiedz mi jedzenie 5 zyla za dzień, ale co dają??? U nas ten prywatny 750 bez jedzenia i bez pampków, czujecie bluesa laski?!
potworek - łącze się z Tobą w bólu - u nas Polish daje niexły teraz wycisk, a ja też chodzę jak zombie i nawet kawę wypiłam i nic ( a zaznaczam, że piję tylko do towarzystwa, a tak to niet)
mirelko - rób kochana co możesz, żeby być z nami, a to prawda auto to auto, ja też się przesiadłam z Golfa 3ki do kombi focusa ilepiej mi się kombiakiem jeździ, w sensie komfort jazdy lepszy, z parkowaniem nie zawsze wszę∂zie się tak wcisnę jak golfikiem i c=trzeba wszę∂zie jak ciasno to tylko tyłem .,ale ja i tak najczęściej tak tylk oparkuję, bo lepiej wyjechać, poćwicz teraz z mężonem i czekamy na Ciebie!!!!!!!!!!!!!
mary-beth - jak TY to robisz, że Mia WAm tak super długo rano śpi? Zazdrościć mocnooooo!
Ssabrinaa - ach ta wyspiarska pogoda, przesyłam ciepełko , bo u nas lato!

Spacer 2 godzinny zaliczony, na którym mój bżdźągw spał 30 minut!!!!!!!!! Padam znowu na pysk, zjadłam pomidorówkę i prawie nad nią zasnęłam

PS Filipkowamama - Ty jesteś z S-ca weź też przyjedź!!!!!!!

onanana, ja to dopiero jestem wyrodna, bo mimo tego, że nie pracuję, to chętnie bym wysłała Maluta jak nie w kosmos, to przynajmniej do żłobka na te 7-8 godzin :-D Niestety, jak już kiedyś pisałam - nie mamy takiej możliwości - na prywatny nas nie stać (700 zł samo czesne), a do państwowego nie mamy szans, bo... ja nie pracuję :sorry2:

mary-beth - jak ja Ci zazdroszczę... Mi skończyło się długie spanie wraz z rozpoczęciem roku szkolnego... Pobudka o 6:30, ogarniam siebie, szykuję śniadanie dla Oliwki i G., daję śniadanko pieskowi, robię kawkę, robię śniadanie do szkoły Oliwce, później budzę towarzycho i jak już wyjdą to ja się zabieram za sprzątanie. I z jednej strony fajnie - bo o 9 - 9:30 mogę leżeć i pachnieć, ale wtedy to już mi się spać nie chce ;-)

ankusch - gratki nowego ząbka :tak: Dla takiego malucha wyprawa na wieś to na pewno fajna sprawa :tak: Pamiętam jak Oliwka pierwszy raz pojechała na wioskę, z tym, że była troszkę starsza i jak zobaczyła świnki, kaczki, kury, pisklaki, konie... to później chciała tam codziennie jeździć, ale się nie dało :-p

Gola - Tobie też ktoś dziecko podmienił ?? :-D;-)

A wiecie co... Jeszcze czymś się pochwalę... Chociaż może nie do końca jest czym, no ale... Ja jestem wstrętnym palaczem, jak zaczęłam mając 15 lat tak mi zostało :zawstydzona/y: Ale sprawiliśmy sobie z G. nowy sprzęt do e-palenia (mieliśmy wcześniej, ale baterie słabe i zamiast puszczać parę to trzeba je było non stop ładować, więc ciągle wracaliśmy do zwykłych) i z paczki papierochów śmierdziuchów dziennie zeszłam na 3 sztuki, a tak to palę e-papierosa. A plan jest rzucenia całkowicie zwykłych fajek... Taki mój mały sukcesik :-)

Podczytalam was i tak ogolnie odpisze o tym spaniu.

GOLA, MARY BETH wiecie u nas karmienia nocne wczesniej wygladaly tak ze Kuba raczej wybudzal sie i wymagal odbicia. Wiec musialam go wyjac zeby zjadl i potrzymac do odbicia, bo inaczej ulewal jak byl mlodsy a jak starszy to wiercil sie i nie mogl zasnac bez odbicia. Gdzies od miesiaca mamy tak ze on nie wymaga odbicia tylko zaraz po jedzeniu odkladam go od razu do spania i zasypia. Tylko jeszcze 2 tyg ostatnie mial kaszel wiec balam sie z nim eksperymentowac z karmieniem na lezaco.

maggipka pięknie Ci Amelcia spi brawo!!! nasza Zuzia sama zasypia w łóżeczku ale lubi jak się jej da rękę i ona sobie ją głaszcze i tak zasypia:-)
potworek u mnie takie noce z ciągłym budzeniem to juz norma i szczerze to mam juz dość. gratuluję walki z nałogiem
oananana fajnie finansowo wychodzi u Was ten żłobek, u mnie w mieście nie ma złobka państwowego tylko prywatny a ceny powalają:no: dopiero od 20 m-ca do przedszkola przyjmują, dobrze ze mamcie chcą z Zuziną być bo było by ciężko
ankusch gratuluję kolejnych ząbków

Ankusch - hehehe! No to ladnie! :-) Ale moze kiedys uda nam sie spotkac, jak bede w moich rodzinnych stronach, to juz nie bedziesz musiala o mnie snic. :-D;-) A co do spania... ;-) Narzekac nie bede, kazda godzinke snu, jaka mnie corcia uszczesliwia, przyjmuje z otwartymi ramionami. ;-)

Potworek, Gola - Mii czasem sie tak zdarza pospac, ale to chyba po wczorajszej skopanej nocce tak odsypiala. No i jak pojdzie do przedszkola, to sie skonczy, wiec korzystam poki moge... ;-)

Gola - moze Polunia juz sie powolutku przestawia na niespanie w dzien?
:sorry2:

Nimfi - a u nas wlasnie bylo tak, ze Mia bardzo duzo ulewala, ale w dzien, zas w nocy nie... :confused::oo2: Pewnie, jesli masz dobra rutyne na odbijanie, to spoko. ;-)

Potworek - powodzenia z rzucaniem palenia! ;-)

U nas wieczorny relaksik. Mia na gorze spi, wczesniej udalo mi sie pojezdzic z M., bo juz niedlugo bede musiala egzamin na prawko zdac! :szok::shocked2::sorry2:

Milego wieczorku, kochane!

hej laski :-)
troche mi się nawet udało nadrobić :-)
u nas wsio guuut :-) tzn. z tym zapaleniem małego mogloby byc lepiej, bo niby zaczerwienienie zeszło, ale guzek czuć nadal, a tu zaraz antybiotyk trzeba odstawiać, więc będę znowu dzwonić do przychodni i pytac co dalej :confused:
onanana dobrze, ze wyniki taty lepsze, a operacja... no cóż... jeśli ma przywrócić do zdrowia to niestety trzeba
gola drogie macie żłobki :frown::frown: ja na 1OO% cen u siebie w mieście nie znam, ale na pewno są tańsze, bo i przedszkola prywatne tak wygórowanych nie mają... A co do żłobków państwowych to i tak nieźle, że jest jakikolwiek na tyle mieszkańców:-p Z tym to teraz różnie bywa...:confused:
ankush no lipa, że tak wyszło z mieszkaniem:angry: Dziwny ten Twoj właścieciel, ze się nie boi bez umowy Wam wynajmować:baffled: powodzenia w szukaniu czegoś nowego (wiem jakie to okropne :-()
potworek ja obstawiam zęby! Przerabiałam ostatnio podobne akcje i gdy jego wycie sięgało apogeum pojawiły się dwa nowe ząbki :-p ja jestem jak najbardziej ZA spotkaniem! Może na wiosnę?:tak: No i gratuluję takiej "forumowej" kumpeli:-) A fajek jeszcze bardziej :-)
madzia przykre takie historie i ludzkie dramaty rozgrywane na naszych oczach, ale ja tez bym tego tak nie zostawiła...
winki, maggipka mój to już wogóle nie je papek :-) owoce dostaje w całości, zupa to warzywa plus woda do popicia, bo inaczej nie da rady:confused: I ogolnie to nasze jedzenie traktuje już jak swoje :-)
nimfii juz odpisywałam na fb, ale sie powtórze :-) ja tak robię cały czas odkąd nie karmię cycą i to jest najwygodniejsze rozwiązanie :-)
helenka powodzenia z pracą!

Czesc laski.

Dlugo mnie tu nie bylo... Musze nadrobic zaleglosci.

Co u nas. Wiki jest chora ma jakis wirus przy ktorym ma wysoka goraczke zatkany nosek i lzawiace oczka. Bidulka musi sie meczyc...
Dzis nam minelo 10miesiecy jejku jak to szybko leci zaraz roczek bedzie nam stukal:-)

Uciekam laski bo mala placze. Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry