ankusch
Fanka BB :)
mary kobieto śniłaś mi się dziś i twój mąż że gdzieś się spotkałyśmy dokładnie nie pamiętam na fb cie pooglądałam i sny z tobą miałam hehheheh
Kochana a ty przypadkiem za długo to nie śpisz????Pytam się :-)
onanana jeszcze nie wiemy do kiedy możemy tu pomieszkać ma powiedzieć 2 miesiące przed ale mnie przeraża ta cała przeprowadzka mieszkamy tu 4lata przezwyczaiłam się dużo nie płacimy i wszędzie blisko.
potworek współczuję znowu wrzasków ehh malut może jakieś ma sny ale te zębiska
helenka powodzenia w pracy ;-)
U nas wszystko oki mała śpi 2 drzemka rano było krzyków pisków bo cyca dać na spanie nei chciałm ale zasneła jakoś przytulona do mnie a teraz dostała bo zjadła marnie obiad .Aaaa i dwójeczka bezboleśnie się pokazała po kawałku także komplet 1 i 2 na górze i na dole mamy ;-)Byłyśmy neidawano u teściowej na wsi dostaliśmy jajeczek i serka białego.Mała z kotami porajcawała i cici woła jak widzi sierściucha
pohuśtała się,poodwiedzała kury,byki,krowy,psy i kotki a jest i mnóstwo hehhe

Kochana a ty przypadkiem za długo to nie śpisz????Pytam się :-)onanana jeszcze nie wiemy do kiedy możemy tu pomieszkać ma powiedzieć 2 miesiące przed ale mnie przeraża ta cała przeprowadzka mieszkamy tu 4lata przezwyczaiłam się dużo nie płacimy i wszędzie blisko.
potworek współczuję znowu wrzasków ehh malut może jakieś ma sny ale te zębiska
helenka powodzenia w pracy ;-)
U nas wszystko oki mała śpi 2 drzemka rano było krzyków pisków bo cyca dać na spanie nei chciałm ale zasneła jakoś przytulona do mnie a teraz dostała bo zjadła marnie obiad .Aaaa i dwójeczka bezboleśnie się pokazała po kawałku także komplet 1 i 2 na górze i na dole mamy ;-)Byłyśmy neidawano u teściowej na wsi dostaliśmy jajeczek i serka białego.Mała z kotami porajcawała i cici woła jak widzi sierściucha
pohuśtała się,poodwiedzała kury,byki,krowy,psy i kotki a jest i mnóstwo hehhe
Dla takiego malucha wyprawa na wieś to na pewno fajna sprawa 
Ale sprawiliśmy sobie z G. nowy sprzęt do e-palenia (mieliśmy wcześniej, ale baterie słabe i zamiast puszczać parę to trzeba je było non stop ładować, więc ciągle wracaliśmy do zwykłych) i z paczki papierochów śmierdziuchów dziennie zeszłam na 3 sztuki, a tak to palę e-papierosa. A plan jest rzucenia całkowicie zwykłych fajek... Taki mój mały sukcesik :-)
dopiero od 20 m-ca do przedszkola przyjmują, dobrze ze mamcie chcą z Zuziną być bo było by ciężko
Pewnie, jesli masz dobra rutyne na odbijanie, to spoko. ;-)

Dziwny ten Twoj właścieciel, ze się nie boi bez umowy Wam wynajmować
powodzenia w szukaniu czegoś nowego (wiem jakie to okropne :-()