Angun
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
My dziś pół dnia na zakupach, bo trzeba było kupić wreszcie parę rzeczy. Najważniejsze były buciki dla Artiego, bo nie ma jeszcze rzadnych na zewnątrz, żeby mógł na spacerku pochodzić.
Fuksem udało mi się znależć fajną kieckę z firmy Gatta na roczek Małego. Męża przekonałam do butów z Lasockiego.
Kurcze szaleją te wirusy, biedne te chorowitki, dużó zdrówka dla was! Postaram się zajrzeć wieczorkiem, co by więcej popisać.
Buziory kochane!
My dziś pół dnia na zakupach, bo trzeba było kupić wreszcie parę rzeczy. Najważniejsze były buciki dla Artiego, bo nie ma jeszcze rzadnych na zewnątrz, żeby mógł na spacerku pochodzić.
Fuksem udało mi się znależć fajną kieckę z firmy Gatta na roczek Małego. Męża przekonałam do butów z Lasockiego.
Kurcze szaleją te wirusy, biedne te chorowitki, dużó zdrówka dla was! Postaram się zajrzeć wieczorkiem, co by więcej popisać.
Buziory kochane!
No, ale to czemu sie taki, a nie inny kierunek studiow wybiera, to jest rzecz jasna sprawa bardzo indywidualna i spojrzenie na obrany kierunek studiow jest podobnie indywidualny. Mnie to fascynuje od dawna i zaluje, ze od razu po maturze nie poszlam na psychologie chocby na inny uniwersytet...
M. poznalam po przyjezdzie do NO i w zasadzie od poczatku jestesmy razem. A Ty swojego meza jak poznalas? Fajnie, ze zakupy udane! 

Obudzil sie juz z goraczka i byl bardzo slaby. Nawet mi nie przyszlo do glowy aby jechac od razu do lekarza bo pomyslalam ze odespi i po ibupromie mu przejdzie.... 
mimo ze wczoraj zasnal kolo 22 

moja krzykaczka teraz walczy ze snem, a ja jestem taka zmeczona zeledwo stoje na nogach.