Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Winki - to chyba jeszcze teraz wina terminu. Mój brat pracuje teraz w Norwegii (gdzieś na kole podbiegunowym - ni cholery nie umiem nazwy miasta zapamiętać) i po to, żeby być z rodziną na Święta Bożego Narodzenia i niedługo po wrócić, też musi wybulić ponad 6 tyś. PLN
Wiecie co ,jestem mega glupia i dopierow wczoraj zabralam sie za kupno biletu dla mojej mamy. Z Poznania do Kopenhagi ( Kopenhage mam 20 min od Malmö) lata tylko SAS czyli takie normalne linie lotnicze. Nie ma zadnych tanich. No i ja madra bilet kupowalm na za tydzien. Kosztowal mnie 2890zl. No mam nauczke na przyszlosc. Nie chce mamy z walizka ciagac do warszawy ,zeby taniej leciala ,alnie gdzies do wroclawia. Troche mnie zatkala tacena. Szeczgolnie ,ze lot trwa 45 min.
Masakra jakaś... 
a za co je utrzymać? 3mam kciuki za powodzenie pomysłu z usługami u klientek, tylko uważaj na "koleżanki" żeby na Ciebie do US nie doniosły (bo działalności chyba nie masz?).
Alimentów na listopad też już nie dostane. JESTEM ZŁA! Nie wiem, co mam z tym zrobić - chciałam uniknąć sądów (bo ten zasądzi mi max 500pln a to 1/4 tego co na młodą wydaję - razem z pensją niani). 
zapatrzyl sie tak w dziadka ze nawet nie zauwazyl ze stoi bez trzymania