reklama

Listopad 2011

Gola - jeju, wspolczuje tej przeprawy z UP... :-(

Padlam na kanapie! Glowa mi peka dzis... Mia pospala 45 minut i znow w ferworze zabawy, a ja jak zdechla sie czuje. Chyba na mnie kurcze to szczepienie podzialalo! :szok::eek:

reklama
Hej kochane :-)
Wpadam na moment jedynie bo od rana mam problemy z netem :wściekła/y:Nie cierpie tego jak jestem odcieta od swiata i od was mamusie.

Wszystkiego Najlepszego dla naszych roczniakow Mariczko kochana rosnij zdrowo oraz Leika dla Twojego bobasa rowniez wszystkiego co najlepsze!!!
image.jpg

Hej kochane>
I my juz po szczepieniu - obyło sie bez palczu . Tylko lzy w oczkach i mama i mama mamaa. Potem cycuś i drugi i humor super. Pani doktor bardzo chwlial Polcie za gadanie, ze mowi bardzo duzo (nawet wiecej niz wiekszosc dzieci w jej wieku), super wysztko rozumie i pokazuje. Nawet ja wycalowala, a ta sie chichrala jak opetana ...

potworek - trzymam za Ciebie kciuki&&&&
Ankusch - biedna Martysia - na pewno od ząbków ta krew... Do kiedy macie czas ze stancją??
mirelko - niech prócz UP jeszcze za ZUS i US się wezmą!!!!!!!
maggipka- zdrówka!
nimfii -a wiesz , że ja też Carsów jeszcze nie widziałam , a tu już chyba 2 czy 3 części są. Jak założysz bloga, podaj linka :):tak:
mary - jak Mia po szczepieniu, Polish na razie szaleje, zobaczymy pozniej.
Saabrinkoo no konieczie naprawiajcie z tym netem!Przecież musisz z nami pisać ;):-D
anus - mnie kiedy sie spieszy zeby szybko wyjść to panna Poliszonowa spi np 2,5-3 godziny, a jak mi sie robot a w rekach pali- to masz 45 minut - wsio!

Ide jesc papapa

podczytuje jak malo spia niektore maluchy i az mi sie wierzyc nie chce ze z Kuby az taki spioch! Rano mial pierwsza drzemke 1h. Pozniej druga 2,5h a jak sie obudzil nadal byl niewyspany :-o
on tak czesto ma ze budzi sie i marudzi ze jeszcze by pospal.

GOLA ja uwielbiam bajki :-D sama wciagam sie w nie jak dziecko :-P madagaskar i shreka moglabym ogladac w kolko. A carsy ogladalam juz dawno. Dzis druga czesc wlasnie po raz pierwszy. Jak zahipnotyzowana po prostu o.0 a Mackowi o dziwo sie nie podobala bajka ale zygzaka mcqueena nadal uwielbia :-D bedzie mial na bank torcik urodzinowy w ksztalcie mcqueena ;-)

Ostatnia edycja:
nimfii - muszę oglądnąć:tak:A Ty sama zrobisz ten tort w kształcie autka?? Woow, ale super Ci młody śpi!
PS angie - jak u WAs z jedzeniem ,bo u nas znowu MARNIEEEEE! i to bardzo! Nie wiem co z tym moim dzieciorem jest. Dziś np wszytsko trzymała w buzi, ja jej daję chyba 4tą łyżeczkę, a ona mi wypluła wsio , nie wiem jak jej się to w buzi zmieściło, taki chomik z niej chyba

Ale tu dzisiaj cisza

Ostatnia edycja:
Nimfii my na Cars2 byliśmy z młodym w kinie w zeszłym roku (to był jego pierwszy raz) jemu też się nie podobał. Doszliśmy z mężem do wniosku, że to bajka bardziej dla dorosłych, bo dzieciaki nie rozumiały o co chodzi w walkach koncernów paliwowych.. chłopakom (wzięliśmy przy okazji też 4-ro letniego kuzyna)podobały się głównie sceny wyścigów.. a w domu do dziś mały woli pierwszą część :tak: a możesz podsunąć pomysł na jakąś chłopięcą bajkę?? - bo bym małemu coś ściągnęła nowego ale już nie mam pomysłów.. u nas królują bajki pojazdowe(Rajdek, Traktor Tom, stacyjkowo, Tomek i przyjaciele, Helikopter Bodzio..)
Gola ja tam Ci zazdroszczę, że Ci córcia tyle mówi :tak:moja dopiero zaczęła mówić "mama", tylko "tata" mówiła już wcześniej, a tak to jej mówienie absolutnie nie interesuje :no: wszystko pokazuje paluchem robiąc "eeee"...:-p

GOLA tak sama zrobie tort bo okazuje sie to prostsze niz myslalam. Wycina sie z prostokatnego biszkopta 3 duze biszkopty i kilka mniejszych na wieszch. Na necie w przepisac mcqueena wszystko pieknie opisane co jak polozyc ;-)

AQUA tak samo sobie pomyslalam ze cars 2 raczej dla starszakow ;-) mojego Macka pierwsza czesc tez nudzila. Podobaly mu sie tylko sceny z zygzakiem i zlomkiem. ;-) u Macka bajki to kroluje shrek wszystkie czesci. Zna juz na pamiec dialogi. On lubi takie komedie, gdzie sie duzo dzieje. Jest akcja i smiech. A tak to uwielbia ogladac Klub Przyjaciol Myszki Miki, oraz Pingu stare odcinki ostatnio. Oraz Ciekawskiego Georga. Aqua jesli on lubi Myszke Miki to w wersji starej jest taka bajka pelnometrazowa o swietach bozego narodzenia. Maciek tez uwielbia... Tytul mozesz wpisac na youtube bo tam jest cala godzinna "mickey bajkowe swieta" ewentualnie "bajkowe swieta"

Ostatnia edycja:
Bajkowe święta już mamy :-pA bardziej od Kubu przyjaciół lubi Piratów z Nibylandii..on właśnie lubi takie typowo chłopięce..najlepiej jak bohaterami są pojazdy..

reklama
gola do końca roku niby mamy się wynieść ale to już tuż tuż...fajnie że wizyta u pediatry wam się udała;-)moja też gaduła ale wiadomo po kim ;-)hehh dziś dorwała gdzies mój tusz i nie wiedziałam co ma bo siedziła tyłem i pytam "Martynka co tam masz? a ona "to":-D juz kilka razy tak było tylko z czym innym.Jeszcze troche i dziołchy będą gadać jak najęte "mamo a co to ?a czego itp.:-Dhhehe a że Polunia nie ma apetytu to pewnie ząbki ;-)Moja ostatnio je ładnie a poczatki były straszne .Wczoraj kupiłam tę książke w lidlu co ty i ten panel grający sie wieczorem odkleił :baffled:
Ssabrina a czemu net ci nie działa?coś robią czy jak ?
nimffi nieźle Kubulek ci dziś pospał ;-) Ja to z tych nie bajkowych..ale mój to uwielbia ogl.

Mała już śpi od 20 ciekawe czy spokojnie bo wczoraj po 30min wstala i popłakiwała.A potem co 3h na cycy wstawała.ol

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry