Spóźnione, ale bardzo szczerze życzenia urodzinowe dla naszych roczniaczków: Nadulki, Filipka! - 100 late kochane maluchy!
Dzien dobry - troche mnie nie było - przepraszam, ale mialam troche do zalatwiania i latania.
Wczoraj bylam w k-cach praktycznie caly dzien.
Pola ok, choc wstala dzis rano i pare razy pokasływała, zobaczym,y czy coś się nie rozwija.
Niuniunia- biedna Wikusia,tak mi Jej szkoda, życzę dużo zdrówka, cyrk z lekarzami! Najwazniejsze, ze Was pani doktor przyjela, mnie sie wydaje, ze jesli dzieck ood razu po zazyciu zwymiotuje (tzn kilka minut, to mozna podac np ciut mniejsza dawke),ale najlepiej spytaj Angun
onanana- kurcze, zapalenie oskrzeli

Dobrze, że piszesz, że Majusia tak dobrze znosi choróbska, pogodna z Niej bardzo dziewczynka, nie miej wyrzutów sumienia z powodu żłobka, tym bardziej, że malutka tak go lubi. Poszla by do zerowki i tez mogla by zaczac chorować, to nieuniknione niestety...Polecam ten nawilżacz, Pola go dostala jak znajomi przyszli ją "oglądać" jest super - pokaze pozniej bo nie moge znalezc na all:/
maggipko - i u nas zupa pomidorowa, razem z urkiem i botwinką to hicior, ale ostatnio niestety jedzenie to katorga, mam nadzieje, ze jak juz sie te 4 ki przebija to i wroci młodej apetyt. Cieszę się, że po szczepieniu wszystko ok

Ale masz superowe meżą - na medal! Ciacho wygląda smakowicie, ale bym zjadłą
nimfii a to nocny marek z Twojego

tak mamy swiateczne dady, wiesz co , mnie sie wydaja bardziej chlonne, moze mam jakas inna serie?
hej marttika - u nas tez mloda gorzej je

tez brak m ipomyslow, ale nie gotuje dla Niej, je to comy, a raczej teraz baaardzo malo je:/
mary - ale super tradycja z tym kalendarzem, jestem ciekawa jak będzie wyglądać, bardzo proszę o foto jak już skończysz. Super, że tak się z sąsiadką skumałyście

Biedna kolejna chorowitka

Jak dzis malutka??Tak jan onanan poleca masxc majerankowa jest bdb
nimfii, mary - tak , tak kalendarz adwentowy z czekoladkami, jako dziecko zawsze z bratem nam mikołaj przynosił i się codziennie otwierało i jadło

mandarynk ii pomarańcze obowiązkowo, i jak bylam malutka to taki mega slodki lukrowy Mikolaj
Angun - ciesze sie , że doopinka małego ma się lepiej

Fajnie, że tak bezboleśnie odastawiliśćie się od cycyusia, u nas będzie ciężko, bo Pola straszny cycor się zrobił, dostałąm próbkę Enfamila i nawet nie chciała tknąć, pociągła i bee , bee i woła cycy, nie wiem jak to będzie, gdy zdecyduję się powoli odstawiać od piersi...Sanki, w końcu wzięłaM tansze, zw yciagane ( ale nie regulowana raczka) i bez spiworka, bo pani mi przez tel powiedziala, ze z wozka spiworek bedzie pasowal - a pasuje srednio niestety. Sa metalowe, dreniane siedzisko, maja raczke do pchanai isznurek do ciagniecia, oparcie i raczke mozna wyjac, kosztowaly 99 zł, spokojnej drogi i udanej imprezki
Katerinko - pamieta, jak pisalas i rzeczywiscie gloadko u Was poszlo odstawienei od cycusia. Jak sie czujecie??

Za neidlugo pierwsze ruchy bedziesz kochana czuc, pamietam jak inne mamy pisaly ze przy kolejne dzidzi wczesneij czuc. Jak babcia? Co się stało? Gratuluję Pasti kolejnych ząbków
maggipko - mnie lekarka polecałą (choc mowila ze nie trzeba) jak sie karmi, ale ten sam mollersa, co mary przedstawila, bo inne ponoć od 2 roku są
winki i u nas zapowiada śnieg, w pt juz padal deszcze ze sniegiem, w sb mialao porzadnie poprószyć ale nie padalo, i jak mężon naumiany obsługi nowego tel ?
Ankusch - kurcze, raz jeden jedyny probowalamc mlodej dac mleko z butli i nie chciala, bedzie problem, je duzo cyca w ciagu dnia i w nocy roznie...
Filipkowa mama - jak dzieciaczki? Mam nadzieje, ze u nas nic sie nir rozwija, bo mala cos pokalsywala dzis
onanana - saneczki fajne proste , tradycyjne metalowe, z oparciem iraczka wyciaganymi , bez spiworka, ale nie weim czy jednak nie dokuoie jakiegos

bo moij mutsy sredmi opasuej:/ C odo Wisly bede wiedziec pn/wt

z mama ok juz na drugi dzien bylo - dziekuje, ze pytasz kochana:* A jak miedzy Toba i mezonem??
Mikado - czekamy na fotoreportaz z urodzinowania

Najwazniejsze, ze malemu nic sie nie stalo, nie pamietam czy pisalam, ale mloda ostatnio spadla z wersalki i ja zapalam za noge w ostatniej chwili, ale czolkiem walnela:/
angie - ale niespodzianka! siostra jest niemożliwa!!