Helo kochane..
Wakacje super ,ale milo tez wrocic do domku. choc ja tych domkow to mam dwa. Jeszcze bede tydzien w Poznaniu co dla mnie znaczy tez wakacje. Bylo cudownie- puszcza Drawska , cudowne lasy - lasy jak z Twilight

, jeziora i rzeki. Bylismy na splywie kajakowym caly dzien. Dla mnie to bylo pierwszy raz. Nawet ostatnie wa dni byly deszczowe ,ale w lesie tego i tak nie czuc. A ile grzybow. a to tylko 170 km od Poznania i za niewielkie pieniadze.

Schudlam kilogram. Wciaz caly moj przyrost w ciazy to 2,5 kg.
Nie jestem w stanie nadrobic calego tygodnia ,ale preciutko przelecialam i widze ,ze nic zlego nikomu sie nie przytrafilo.
Mysle
Niuniunia20 ,ze nie ma co panikowac. ani nie plamiesz ,a dzidzia sie rusza - wiec raczej jest ok. Oczywiscie dla spokoju mozesz isc do lekarza ,ale zrobisz jak uwazasz.
Dziewczyny ,czy ktos soc wie o niani elektrycznej angelcare?
-MONITOR ODDECHU + NIANIA ANGELCARE AC401 + KOSZ ! (1717316912) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja kupuje ta mate i nie wiem czy od razu z niania. Bo w sklepie dziecięcym jedna panna przy mnie to oddawała ,ze jej na odległość 50 m nie działa. Ja to przemyślałam ,ze 50 m to bardzo daleko i nawet jak zejdę do ogrodu to będę najwyżej 30- 40 m od synka. Wiec mam problem.