Dziewczyny !!
Dzisiaj jak byłam na wizycie u ginekologa ,to zrobił ma USG i chyba ze 100 razy się pytałam ,czy aby dobrze widzi :-) Osąd ostateczny: BLIŹNIAKIWyszłam cała zapłakana ,ale oczywiście to łzy szczęścia
Aż nie mogę w to uwierzyć ,od razu jak wyszłam z gabinetu dzwonie do B tak go zamurowało ,że przez dłuższą chwile się wcale nie odzywał. Mamy po prostu dużo szczęścia naraz
Gratuluje nowym listopadowym mamusią ;* I oczywiście ,że przyjmiemy was do naszego grona :-)
Gratulacje podwójna mamo

To dopiero szok i niespodzianka

Ja po takiej wieści bym pewnie nie mogla dojść do siebie przez kilka dni, ale glownie dlatego że nie wyobrazam soebie miec w sumie trójki dzieci juz teraz.
Bliźniaki to bardzo fajna sprawa

Moze bedzie parka a to jeszcze lepszy uklad ;-)
3mam za was kciuki!!
Wiecie mam taki jeszcze mały problem ,który chodzi mi po głowieMama B namawia nas na ślub we wrześniu , ale po rozmowie z B stwierdziliśmy ,że chyba nie ma sensu :-)Ja zamiast się cieszyć ślubem bym się tylko męczyła :-( A jakie jest wasze zdanie? ;-)
Po wlasnych doswiadczeniach ja slub w ciazy moge tylko odradzac. Bralam slub w 6 msc ciazy i naprawde nie jest łatwo. Suknia ślubna w rozmiarze XXXXXXL

Zwlaszcza ze to musi byc wasza decyzja ;-)
Nie dajcie sie namówić innym

I tak bedziecie razem i bedziecie tworzyc szczesliwą rodzine (dużą rodzinę ) czy bedziecie miec slub czy nie :-)