reklama
W
winki80
Gość
Halo!
Milo slyszec ,ze nie tylko ja tak schizuje. Wy ciagle takie optymistyczne. Ja tylko bardziej sie boje niz ciesze. ale jeszcze tylko 10 dni i nareszcie bede miala usg. do tego czasu wciaz nie wierze ,ze jestem w ciazy. U mnie wiosna sie zaczela ,sloneczko pieknie grzeje , az sie chce spacerowac a nie pracowac.
Miloego wiosennego dnia dziewczeta
Milo slyszec ,ze nie tylko ja tak schizuje. Wy ciagle takie optymistyczne. Ja tylko bardziej sie boje niz ciesze. ale jeszcze tylko 10 dni i nareszcie bede miala usg. do tego czasu wciaz nie wierze ,ze jestem w ciazy. U mnie wiosna sie zaczela ,sloneczko pieknie grzeje , az sie chce spacerowac a nie pracowac.
Miloego wiosennego dnia dziewczeta
kasiente
Fanka BB :)
ale jesli oczywiscie mieszkasz w PL, to pracodawca nie moze cie w delegacje w ciazy wyslac ani zmusic do nadgodzin. No chyba ze siedzisz gdzie indziej gdzie sa inne prawa dla ciezarnych. Pamietajcie dziewczyny z PL ze jestesmy pod ochrona od poczatku ciazy, nawet jesli nie dalysmy pracodawcy zaswidczenia o ciazy!
Jejjku ale wy zasuwacie z tymi wpisamiMartynka gratuluję bliźniaków
Słuchajcie normalnie ja nie wiem ale mam takie obawy co do tej ciąży. Cały czas myślę jak to będzie i czuję strachPrzy pierwszej ciąży zupełnie nie czułam tego co teraz. Nie rozumiem co się dzieje.
Maul moze dlatego ze juz to przeszlas raz i teraz wiesz co Cie czeka itdJa w poprzedniej ciazy lajtowo wszystko a teraz mam takiego stracha ze hej.
Maul mialam ci napisac dokładnie to co Ssabrinaa

Też mam teraz większego stracha, może dlatego, ze w pierwszej ciązy byliśmy wiekszymi optymistami i wydawalo nam sie że z wszystkim damy sobie świetnie rade. a tak naprawde okazalo się, że nie jest tak koorowo - problemy finansowe i emocjonalne dają w kość

A teraz z dwójką dzieci to już nie wiem jak damy sobie rade, zwlaszcza pod tym wzgledem materialnym.
Co za tym idzie spac po nocach nie moge spokojnie. Budze sie w nocy i obmyślam jak remont zrobic, jak wszystko zorganizowac abyśmy mogli życ spokojnie w mieszkaniu

kasiente
jeznys mi sie tez takie glupoty snia ze szok
budze sie w nocy na siusiu potem nie moge zasnac bo mysle o roznych rzeczach
masakra hehe. Mdli mnie od wody, ktora musze pic bo ciagle mi sie chce
masakra. Ale ja jestem jakas spokojniejsza. Chociaz slucham siebie bardzo. Moze za bardzo ale przynajmniej w razie co to mozna zadzialac;-)

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii temat materialny wiekszosci z nas meczy bo i w takich czasach ktorych zyjemy nie jest latwo
Ja tak samo mam przed zasnieciem mysle o wielu sprawach,jak sobie damy rade ze wszystkim itd Ja jeszcze teraz nie pracuje oczywiscie o jakies tam dodatki teraz bedziemy sie starac wiec mam nadzieje ze jakos to bedzie ;-) ale nie zalamuje sie bo wierze ze bedzie dobrze 
A tak z innej beczki dziewczyny Lista juz jest w toku ale zebym mogla ja uzupelnic to potrzebne mi sa wasze dane
wszystko jest opisane w odpowiednim watku ;-)

A tak z innej beczki dziewczyny Lista juz jest w toku ale zebym mogla ja uzupelnic to potrzebne mi sa wasze dane

Ostatnia edycja:
Ja też się martwię chyba o pieniądze najbardziej. Nie pracuję, mam studia, nie chcę pomocy teściów, bo i tak nam dużo pomagają a teraz maluch będzie to i pewnie więcej będzie wydatków i ich pomoc bardziej potrzebna... nie jesteśmy do końca samodzielni, ciągle płacą nam za mieszkanie... mam nadzieję, że jak A. zrobi magisterkę to dostanie już pełną umowę i jakoś się ułoży... no i o studia się martwię. Ale jakoś czy wszystko będzie dobrze z dzidzią.. nie
bo będzie i już!
kasiente
Ja też się martwię chyba o pieniądze najbardziej. Nie pracuję, mam studia, nie chcę pomocy teściów, bo i tak nam dużo pomagają a teraz maluch będzie to i pewnie więcej będzie wydatków i ich pomoc bardziej potrzebna... nie jesteśmy do końca samodzielni, ciągle płacą nam za mieszkanie... mam nadzieję, że jak A. zrobi magisterkę to dostanie już pełną umowę i jakoś się ułoży... no i o studia się martwię. Ale jakoś czy wszystko będzie dobrze z dzidzią.. niebo będzie i już!
nie martw sie na zapas. Wykldowcy z reguly sa ok a jak jest potrzeba to zawsze mozna wziac dziekanke albo jakis tok indywidualny. Dasz rade:-)
Ssabrinaa gdy wstaje w nocy bo mnie Maciek obudzi dodatkowo myśle o tym jak dam rade ciągnąć kolejne nieprzespane noce budzac się do dwójki maluchow 
Teraz Maciek ma 2 lata ale nadal budzi się w nocy - na chwile, ale czasem kilka razy. Przed listopadem czeka nas remont i zakup dla dziecka normalnego łóżka typu tapczan, albo składana sofa. Mam nadzieje ze mały dobrze zniesie tą zmiane "legowiska"
Teraz jeszcze mam plus taki, że on śpi w łóżku ze szczebalkami z którego nie może wyjść. A z tapczanu zejdzie kiedy będzie chciał i obawiam się, ze bedzie sie pchał do naszego łóżka 

Teraz Maciek ma 2 lata ale nadal budzi się w nocy - na chwile, ale czasem kilka razy. Przed listopadem czeka nas remont i zakup dla dziecka normalnego łóżka typu tapczan, albo składana sofa. Mam nadzieje ze mały dobrze zniesie tą zmiane "legowiska"

reklama
Jej jak to miło przeczytać że nie tylko mi tak czerep paruje od strachu ;-) Finansowo to nie będzie tak źle, bo większość rzeczy mamy po mojej córci.....no chyba że będzie chłopak i trzeba będzie całą garderobę kupić od nowa
Jak zobaczę serduszko i jaj dotrwam do 12 tygodnia to wtedy troszkę odetchnę