reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

reklama
hey dziewczyny,ale dobrze mi się dziś spało :) tylko głupie sny miałam na maksa śniło mi się, że mój mnie zdradzał hehe :p
Życze wam miłego dnia, ja chyba jeszcze pójdę do łózia, bo taki dzień błogi :)

andrzelika ale z Ciebie ranny ptaszek, ja też tak się budzę ale staram się tak do 6-7 przeciągnąć, ja też dzisiaj miałam głupie sny, cały czas dzidzia mi się śniła. pogoda u nas kiepska ale sie zbieramy i jedziemy na wieś pogrillować

Hej ciężaróweczki:)
Tak to Niuniunia ma mieć dziś ślub, o ile dobrze pamiętam ;-)
Jadę za moment na zakupy z mamą do Tesco, ofkoz zajrzę na dział dla dzidziów Cherooke;-) I w galerii chcialabym w smyku lub 5-10-15 kupić poduchę - rogala ciążową.
Buzinki mamcie kochane:*

Hej dziewczyny :-)
No z tymi snami to czasem jest tragedia,mi sie tez ostatnio same glupoty snia a Ja dopiero co wstalam :-D I zaraz ide na sniadanko ;-)
Pogoda takowa u mnie,chlodno a wczoraj na wieczor tak sie rozpadalo ze hej no ale za to lepiej sie spalo bo nie bylo tak duszno:-)
Milej soboty oraz weekendu :-) postaram sie wpasc pozniej brzuchatki ;-):-D

Aneczka87- ja tylko teraz w ciąży tak mam :) jak już się obudzę to koniec nie mogę usnąć nie raz to lubiałam spać do 11 przed ciążą.
Ssabrinaa- ja już jem drugie śniadanie :p

To wszystkiego najlepszego dla niuniuni :*

andrzelika czasem jak mi zassie zoladek to tez pierwsze sniadanie jem jak moj A. sie budzi kolo 5 rano :-D ale zadko mi sie to zdarza :-D
Niuniunia Wszystkiego najlepszego :-D:*;-)

Ssabrinaa- ja co dzień zaczynam śniadanko 5 rano + herbatka owocowa :p Dlatego będę wielka jak słoń :szok:

A jeszcze pytanko też tak wam się małe kręci dużo i kopie w ciągu godziny ?
Czytałam w gazecie, że powinno to być 10 razy maks na godzinkę, a mój więcej wierzga martwię się, czy on po prostu taki aktywny jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny, ja mam zalatany weekend, rodzinka z Włocławka przyjechała więc siedzę u mamy cały czas, dzisiaj jeszcze idziemy na wesele a jutro do kolegi na imprezę (i odsypiamy wesele) więc jestem z Wami myślą, miłego weekendu i pewnie pojawię się w poniedziałek :)
Uściski dla wszystkich brzuszków! :)

reklama
Niuniunia wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia!!! Dużo szczęścia, miłości, zrozumienia i wspaniałego życia we troje:-)

A ja idę się zaraz pakować:-)

Do góry