reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

ANUS oj tak dzieci rozumieja wiecej niz nam sie wydaje. I tez mnie wzrusza to jak sobie chlopaki daja buziaki :-D Maciek juz dobrze sie czuje dzis ma nawet nastroj do zabawy. Kuba ma katar i kiepsko sie czuje. Zmeczony i zly. Nawet spacer go nie cieszyl. Ja tez znow czuje jakiegos wirusa po kosciach ech.

urodziny beda w niedziele czyli swieto niepodleglosci jak przystalo ;-) tylko ze kiepsko to wypadnie bo bedzie tylko rodzina meza :-( moja mama raczej nie przyjdzie bo ma glupie tlumaczenie ze za duzo osob bedzie i ze przyjdzie w inny dzien :-(a ja wolalabym aby wszyscy byli w jeden dzien a nie szykowac codzien cos dla gosci

reklama
moje dziecię odbębnia pierwszą drzemkę.poszłam do sklepu przychodze a ona u babci na łóżku śpi.myslałam że wytrzyma chociaż do 19.ale co sie dziwić skoro dziś wstałyśmy o 11.najpierw księżna wczoraj buszowala do prawi 23.zas rano od 7 do prawie 8 walczyła z kaszlem myślałam że płuca wypluje:-(po tym wszystkim zasnęłyśmy i tak do 11:-D

anus to prawda dzieci sa bardziej mądrzejsi niż my, a taka sytuacja w wykonaniu Mariki tez by mnie rozczuliła, szkoda że brat średnio zainteresowany
Gola za co Ty nas przepraszasz,

Dziewczyny z grubsza nadrobiłam. Od razu przepraszam jak coś waznego pominę. To co wyłapałam:

niuniunia strasznie mi przykro, ze jestescie z Wikusią w szpitalu. Musi Ci być na prawde cieżko. Mam nadzieję, ze Wiki szybko wyzdrowieje, a z uszkiem bedzie wszystko dobrze. Trzymaj sie dzielnie!

maggipka gratuluję nowych ząbków!

mirelka gratuluję nowego ząbka!

anus dziękuję, Natalka jak zwykle zdrowa jak rybka:-) A ja coraz gorzej sie czuję:-( No ale najwazniejsze zeby mała sie nie zaraziła.

syl to gratuluje sukcesów w usypianiu i zyczę wielkich pokładów cierpliwosci:-)

Goluś Kochana tak mi strasznie przykro!!! Kurdę, no co za cham jeden! i to w dodatku tak przy dziecku. Fakt, mała nie bedzie tego pamietać, ale sam fakt, ze miał gdzieś, ze dziecko patrzy to juz o nim odpowiednio swiadczy. Wiesz co, niech idzie sobie daleko od Was, bo tylko zycie Wam zatruwa, a Ty nie waz sie xle myslec o sobie! Co Ty takiego zrobiłaś?! To taki błąd, ze byłas wzorowa zoną i matką? Niech on sie wstydzi tego co narobił! Trzymaj sie Kochana. Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił. Zobaczysz, niebawem bedziecie z Polusią szczęśliwe!

Cocca to swietnie, ze operacja udana! A z Franusia to dzielny i domyślny chłopiec, ze nagle tak ładnie zaczął sypiać.

aneczka u nas tez takie akcje na porządku dziennym czyli pozne zasypianie, ale jak dama potrafi sie krecic w łóżeczku ponad godzine walcząc ze snem. Moja tez kaszle, dwie noce po porannym mleczku, miala taki suchy kaszel, a od wczoraj po syropku przeszedl w mokry, wiec tylko rano pokaszalała i jest lepiej, ale katar tez ciagle sie jakis plącze. E z dwojką Dzieciaczko to chyba tak jest, bo jak było jedno to przeziebienia były rzadkością.
niuniunia jak tam u Was? jak Wiki sie czuje? jak uszko?
margana i mnie chyba cos rozkłada, to już taka coroczna listopadowa tradycja :-(
gola gdy emocje opadną, limit łez sie wyczerpie inaczej na to spojrzysz, bo w nas KOBIETACH JEST NAJWIEKSZA SIŁA!!!!!

Marika ma teraz drugą drzemę, pierwsza trwała poł godziny- zdarzyłam tylko pranie rozwiesić, później wszystko robiłam z Małym Kochanym Rzepem u nogi. Zapisałam wczoraj Olafa do szkoły, aż trudno uwierzyc, ze moj Maluszek od wrzesnia ruszy do szkoły. Jak ten czas szybko leci. Do urodzin coraz bliżej a ja dalej nic nie mam zaplanowane.
nimfii skad ja to znam, ale wiadomo ze głowna impreza jest w niedziele, pozniej wiadomo ze bedzie skromniej.
narazie karkówa sie piecze, znów wyjdzie obiado kolacja :-)

Kornelek dziękuje Ciociom z córeczkami i synkami za pamięć i życzonka!!!

Dla Zuzi, Patrycji, Amelki od Kornelka i jego mamy również życzonka z okazji roczku!!!!Zdrówka radości i pomyślności!!!!

ANUS u was tez beda pielgrzymki odwiedzajacych po urodzinach :p u mnie w sumie nie ma innej opcji tzn moi rodzice nie sa razem i nie chca sie widywac wiec to rozumiem ze oni nie przyjda tego samego dnia.a niestety moja mam tez jest taka ze nei chce widywac sie z moimi tesciami bo uznaje ze nie ma o czym z nimi rozmawiac ze to inne pokolenie jest :-( nawet na te kilka godzin nie chce zrobic wyjatku. No i moze po prostu na ten dzien zaprosze tate i jego mame tj moja babcie ;-) zobaczymy czy przyjda bo tak to naprawde w malym gronie nam wyjda te urodzinki

Kornelku - Wszystkiego najlepszego! :)

Pola wykąpana, już śpi. Zaraz idę się myć i też się kładę. Zmęczona jestem bardzo.
W sb ma przyjechać mój brat i chrzestna Poli - tyle. Na czwartek na roczek babcia zamówiła niewielki torcik, smutny będzie ten roczek :( Nawet nie chce mi się myśleć.

Moja mama kupiła dla Poli sukieneczkę z Mayorala, bordo i ecru kolor - ładniutka taka bawełniana. Ja do niczego po dzisiejszym dniu głowy nie mam, miałam jechać do K-wic coś małej kupić, ale nie dałam rady, nie byłam w stanie. Dostała też farmę z zwierzątkami na baterie, i bączka. Kochana ta Polciowa babcia :tak:

Wchodzę i co widzę ?
Gola kochana normalnie nie mam słowa. Co za dupek. Kochana, przytulam bardzo bardzo i strasznie mi przykro jak sie czujesz. Jestem pewna ze on wróci kajając sie i przepraszając , ale pytanie czy będziesz go chciała. Jesteś śliczna , mądra i na 100% bedziesz miała kogoś cudownego i nie popieprzonego. Napij sie winka kochana. Weź kąpiel i popomp- masz cudną Polunie, rodziców - w szczególności kochana mamę, jesteście zdrowi. Reszta sie ułoży , a ten dziador jeden to po stopach cię będzie jeszcze całował.

Cocca- super ze operacja ok i mama lepiej. Trzymam kciuki by teraz było tylko lepiej i lepiej.

:-)Sto lat kochane roczniaki. :-)

reklama
No Natusia tez wykąpana i spi w swojej dziwacznej powykrzywianej pozycji;-)A ja czekam na małżona az wróci z pracy. Jutro jedziemy kupić fotelik, bo w tym juz wyraźnie małej niewygodnie, zwłaszcza w kurtce.

Gola to super, ze masz taką mamę, na którą możesz liczyć i pomyślała o Polusi. Pamiętaj, ze faceci przychodzą i odchodzą, a rodzice i dzieci bedą zawsze, wiec najważniejsze zeby oni byli wspaniali. A widać, ze Tobie sie dobrze trafiło:tak:

Do góry