Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Renia ja owulacje mialam ok 15 wiec pozniej niz wy i mialam malo widoczna 2 kreske dlatego poszlam na bete bardzo wczesnas ciaza bo beta 44 byla w czwartek dzisiaj robilam znowy zobaczymy jutro jak rosnie a w pt do ginekologa .
Renia,
robiłam test w czwartek po południu w wyszły dwie piękne kreseczki wieczorem w czwartek byłam u lekarza i potwierdziła ciąże, i kazała zrobić mi bete w piątek i poniedziałek.... także zrobiłam. Robiła mi też USG ale jeszcze nic nie była witać.... ide do niiej dopiero 23 marca myślę że już na pewno będzie coś widać Także test możesz śmiało zrobić
Wiesz co nie mam ale nie mam w pgf wynikow tylko jakis wykres bo patrzylam na internecie przez diagnostyke, pojade w srode powtorze wynik i odbiore to moze bedzie ale kurde tak teraz mysle ze z moich obliczen to jest 2 tydzien z hakiem od owulacji(13 luty) ale juz sama nie wiem bo jak na ten tydzien to bardzo duzy wynik wyszedl jak myslicie?