reklama

Listopad 2015 :)

Renia ja owulacje mialam ok 15 wiec pozniej niz wy i mialam malo widoczna 2 kreske dlatego poszlam na bete bardzo wczesnas ciaza bo beta 44 byla w czwartek dzisiaj robilam znowy zobaczymy jutro jak rosnie a w pt do ginekologa .

reklama
Renia ja owulacje mialam 13 lutego a test robilam w zeszla srode i wyszly 2 kreski z tym ze bardzo slabo widoczna

Dobra jade na ta bete bo juz nie wytrzymam;)

Renia,
robiłam test w czwartek po południu w wyszły dwie piękne kreseczki:) wieczorem w czwartek byłam u lekarza i potwierdziła ciąże, i kazała zrobić mi bete w piątek i poniedziałek.... także zrobiłam. Robiła mi też USG ale jeszcze nic nie była witać.... ide do niiej dopiero 23 marca:) myślę że już na pewno będzie coś widać:) Także test możesz śmiało zrobić:)

reklama
Wiesz co nie mam ale nie mam w pgf wynikow tylko jakis wykres bo patrzylam na internecie przez diagnostyke, pojade w srode powtorze wynik i odbiore to moze bedzie ale kurde tak teraz mysle ze z moich obliczen to jest 2 tydzien z hakiem od owulacji(13 luty) ale juz sama nie wiem bo jak na ten tydzien to bardzo duzy wynik wyszedl jak myslicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry