reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny!

Powiem wam, że ja narzekać na ciąże nie mogę. Nie wstaję w nocy do wc, śpi mi się rewelacyjnie od 23 do 8 rano, upały nie przeszkadzają mi bardziej niż innym, wyniki mam dobre.
Czuję się chyba lepiej niż w pierwszej ciąży. Nawet nogi mi nie puchną.

Wczoraj mi lekarz powiedział jak siadłam na fotelu- "No nogi to ma pani ładne". Niezły komplement nie :)
Chodziło mu oczywiście, że nie puchną mi ale zabrzmiało fajnie :)

reklama
Kinia ja też biorę to pół. Godziny przed śniadaniem na czczo, witaminy tez i magnez:) to nie zaszkodzi a i jeszcze zelazo:) wszystko po to by dzidzi stworzyć jak. Najlepsze warunki :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

moja pierwsza ciaza niestety zle sie skonczyla-puste jajo plodowe, zanim zaczelam sie starac o kolejna zapisalam sie do kliniki i tam poribili mi wszystkie badania okazalo sie ze tarczyca,
a wczesniej leczyli mnie zwykli ginekolodzy na policystyczne jajniki , nawet mialam laparoskopie no i zaszlam w ciaze, ale prawdopodobnie przez niedoczynnosc , nie ma pewnosci ze to przez to, przestalo sie dziecko rozwijac. potem ( juz po diagnozie w klinice )dostalam leki i wszystko wrocilo do normy nawet okres sie w miare unormowal i zaszlam w ciaze z synem :-) a teraz z corka :-)

reklama
Kinia ja euthyrox 25 tylko u mnie to tak profilaktycznie bo tsh dla kobiet która chce zajść w ciążę powinno być około 1.5 ja miałam 2.800 i to jest w normie ale nie dla. Starającej się i dostałam wtedy przed ciążą a dalej kontynuuje bo tak jest jak się zacznie to w ciąży się bierze bo dzidzia potrzebuje hormonu tarczycy im wynik mniejszy tym ona ma go więcej do pobrania.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry