reklama

Listopad 2015 :)

Ja tez sie nie moge doczekac az te upaly juz sie skoncza oby do przyszlego tygodnia :) wczoraj u mnie pogrzmialo myslalam ze moze cos popada ale gdzie tam sucha burza wtf?
W nocy robie przeciag z wc i jakos idzie to zniesc ale tez po 4,5 razy wstaje Dzis mamy apogeum ma byc 37st i jeszcze malowanie wrrr... no i chyba jutro pojde na ta glukoze jeszcze sie namyslam :)
Ah dziewczyny gratuluje udanych wizyt oby tak dalej u nas wszystkich bylo Kasiu licze na to ze Kubus urodzi sie caly i zdrowy :)

reklama
hej
upałów ciąg dalszy, nie daję rady. jeszcze remont zaczęty, pełno kurzu ajjjjj
oddałam dziś mocz do badania, powiedziałam pielęgniarce o białku w moczu, skomentowała "ojojojoj kochana ......" czyli dobrze nie jest, oczywiście teraz dr google i płacze, kuźwaaaaa :baffled: jutro wizyta u ginekologa. No mam takiego doła. Wszystko pod górkę.

ja jakoś upały przetrwam, najgorzej po południu, trzeba się ratować zimnym prysznicem :P dziś sąsiad pyta mnie kiedy rodzę, mówię mu, że listopad a on na to, że wyglądam jakbym miała już niedługo; hehehe słodko :D

Gosikkk w ciąży zawsze coś a to grzyb to z moczem coś to morfologia słaba no nic nie poradzimy silne jestemsy damy rade

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Zadzwonilam po wyniki badan krzywa wszystko ok uffffff. Mocz tez a w morfologi tylko hemoglobina spadla do 11.7 czyli tak jak u większości z was dzieciaczki mnie podjadaja. Nie bralam zelaza do tej pory teraz mam w omegamed i zaczelam pic pokrzywe nie wiem czy to wystarczy jutro sie dowiem. Gosik staraj sie nie denerwować zanim pojdziesz do lekarza cisnienie masz w normie wiec to nie zatrucie moze cos blahego a ty stresujesz siebie i malucha. Oby to nic poważnego

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry