reklama

Listopad 2015 :)

Kasiu fajnie że wszystko dobrze wychodzi Ci na usg :) mam nadzieje że jak mały się urodzi to, że się okaże że jest całkiem zdrowy :)
Mój M tez był zdziwiony jak widział jak mi brzuch potrafi falować:) Mały potrafi już nawet kopać mnie pod zebrami.

reklama
Kasiu kawał chłopa już :) mi tez brzuch podskakuje ale jak sie biorę za nagrywanie to prZestaje tremuje sie wpycha głowę pod zebra az mi czasem tchu brak idę w czwartek do położnej muszę sobie napisać listę dolegliwości bo zapomnę :)

Mama290 ja mam to samo, kilka razy próbowałam nagrać jak szalalo Dziecko i nic, zaczynam a tu cisza. Od wczoraj miałam dzień ciszy wogole w brzuchu a jak dostałam kopa w pęcherz dzisiaj to Krzyknelam bo tak mnie to zabolalo, a mój się Przestraszył że coś się dzieje.

Ja to mam chyba pecha coraz częściej ogarniają mnie bezsenne noce albo śpię po 4,5 godzin:( właśnie mały sobie szaleje i chyba ma gdzieś że ja to bym jeszcze spać poszła bo nie wiem co z sobą zrobić a tatuś koncert na całego ja go chyba za to chrapanie kiedyś w nocy zamorduje... Myślicie że może rozpoznawać głos bo M ostatnio wychodził rano do pracy i oczywiście czegoś nie mógł znaleźć ja się obudziłam i pomagałam szukać za chwile młody zaczął dawać czadu i mam wrażenie jak by on sobie upatrzył jego głos i reaguje na niego ale mogę się mylić

Ostatnia edycja:
Kasia myślę że to mozliwe:)) głos podobno dzieci słyszą jakoś wcześniej chyba od 28 tygodnia juz:)) ja śpię w sumie ale się budzę często na sikanie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

U mnie to jest koszmar zaczynam się budzić coraz wcześniej ale jest plus tego bo przynajmniej sobie zrobie co mam zrobić bo na te upały mam strasznego lenia dziś już okna umyłam firanki jeszcze się piorą:D u mnie w nocy nie dało się wytrzymać jak się obudziłam o 2.50 było 25 stopni i zero jakiego kol wiek chłodu

reklama
Kasia dobry pomysł z tymi oknami bo potem będzie juz ciężko ale ja może męża wykorzystam do tego he no ma urlop od pn:)) choć może i coś sama rusze z nudów

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry