reklama

Listopad 2015 :)

Ja musiałam umyć bo wszystko zakurzone po rozbiórce pieca kaflowego ale M już zapowiedziałam że jeśli jeszcze umyśli sobie jakieś prace to we wrześniu już on będzie mył bo mama to mnie już przez tel opieprzyła żebym się nie wygłupiała i nie skakała po parapecie:)

reklama
Od 28 tyg? Ja czytalam ze od 22 slysza a od 28 tyg otwieraja oczka. Moj synu juz dawno reaguje na glos corki i meza. Rano jesli ja nie spie a jest cisza nic nie mowie synus tez sie nie wierci ale jak tylko odezwie sie moja corka lub maz odrazu buszuje . Tak samo jak maz z pracy przychodzi a ja sobie leze to maluszek tez sie wierci. Dlatego jestem prawie pewna ze duzo wczesniej slysza niz 28 tyg .

Finkemma miało być od 20 tygodnia :)) 8 się wstawila zamiast 0:) ale teraz szukałam i w książce napisane jest ze słyszy od 23 tyg a od 27tyg zaczyna widzieć to dlatego mojego nie reaguje na latarkę jeszcze heje

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Z bezsennoscia mam tak samo. Ostatnie kilka nocy spie po 2-3 godziny. Ledwo zipie a tu jeszcze "chwile" trzeba ponosic brzuszek. O dziwo jakos w dzien funkcjonuje - moze organizm juz sie przestawia i przygotowuje do bezsennych nocy po porodzie?

To u nas znowu 33,wiatrakow brak w całej Warszawie... To chore he w sklepie osiedlowym w ndz nie było wody ani soków wszystko sprzedane nigdy takich cudów nie było :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja jakoś spie cale szczęście noce nie sa takie gorące. Wole przy otwartym oknie niz przy wiatrak. Slyszalam ze wiatraki wykupione hihi niezle. Jakos musimy to przetrwac oby zaraz sie skończyły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry