reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja nie bardzo może jeść jajka. Czasami jak zrobię jej jajecznicę to potem ma bardzo brzydką skórę. Niestety jak starsza alergiczka to i młodszej nie ominęło. Ale te placuszki mnie zainteresowały i spróbuję zrobić...

Gdzie wy jesteście??

U nas w żłobku ospa :(( Więc odliczam dni i pewnie za jakiś tydzień napisze, że mała złapała...
Jeden plus taki, że będzie z głowy...

Ja ostatnio przechodzę kryzys. Przydała by mi się jakaś odskocznia, chociaż kilka godzin dla siebie. Jestem też ostatnio mało kreatywna w zabawach co też mnie dobija. Najchętniej wyjechałabym na jakąś wieś naładować baterie...
U nas odpukać wszyscy zdrowi a w rodzinie niestety dzieciaki chorują, także na razie unikamy kontaktów.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia zapraszam na wieś :P hehe jesteśmy już dluuugi czas tu.

Mała kotom żyć nie daje. Psy miejsca zagrzac nie mogą i przytyla przy babci.

Miała katar od zębów ale już od 2 tygodni go nie ma. Ciągle sprawdzałam czwórki na dole , a wczoraj mnie tknelo i spr u góry... A tam już wyszły :) będzie niedługo 12 zębów :P

Malaja puki mała to może nie będzie drapac , a lepiej zimą niż latem bo człowiek uwiązany .

Ja się z tym urodziłam niby , tak mam też wpisane i nigdy później nie przEchodzilam.

U nas ostatnio 5-6 bo wtedy staje tak na godzinę kolo 300 mleka z kleikiem potem kolo 9 250 ml kaszy z jabłkiem lub bananem kasz wiele różnych na zmianę jaglana kus kus manna lub płatki kukurydziane... kolo 12 kanapka lub jogurt batutą z owocami bardzo rzadko parówki 98 procent mięsa potem kolo 15-16 zupa lub nasz obiad potem 19-20 znowu kasza ale inna niż rano plus owoce... przekąski są na ogół kawałek kiełbasy wędlina u dziadków lub owoce ostatnio uwielbia pomarańcze i mandarynki rzadziej jabłka i tak je dwa codziennie z kaszkami... lubi kanapki z łososiem uwielbia żurawina i wędzone śliwki...
My na szczęście po szczepieniu nawet nie zapłakala potem też bez zmian... a tak się bałam...
Jutro zrobię placuszki... ciekawe czy można jakieś inne owoce np jabłka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry