reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Olcia gratulacje :)
Moja czasem dla zabawy poraczkuje , wtedy robi koci grzbiet, nogi podnosi do góry i bawi ją to.
Rzadko to robi ale akurat wtedy gdy ma jasne spodenki lub rajstopy :P zawsze tak trafi.
Moja będzie władcza bo lubi rządzić . Pokazuje palcem co gdzie kłaść, gdzie kto ma iść , gdzie zabawki postawić i mówi tiu. A jak jest coś nie po jej myśli to mówi ojoj.
Ale nowych słów nie ma :( tylko te co wcześniej opanowała, ciągle ino mama i mama .

Moja znowu je butle nad ranem.... budzi się mąż ja bierze do nas (jedli już wcześniej się nie przebudzila i nie śpi z nami ) a ja do kuchni po mleko... fajnie było jak już nie jadła w nocy... picie gorące w termos i cala noc na łóżku...
Słowa codziennie przy baniek jedno nowe powtarzam z nią te które umie żeby nie zapomniała... ogólnie bardzo lubo powtarzać tylko nie wypowiada wszystkich liter i nie których słów nie daje rady... np. Nie mówi kasia tylko asia ale to chyba normalne w tym wieku...

Ja nie mam mikrofali gotuje dosłownie 50 ml wrzątku w tym czasie wlewam zimna wodę do butki mleko i kleik... minuta i gotowe ale wstać i tak trzeba... dzisiaj pierwsza pobudka o pierwszej monia spała dalej potem 5 mleko i spała dalej... trochę lepiej...
Nie wiem o co chodzi ale moje tez lubi surowa czerwona paprykę wcześniej jej obieramy ze skóry teraz już tylko gorąca woda płukam i tyle może więcej witamin...
Moja bała zjada takie ilości żurawiny codziennie min 20 ziaren dużej... kroje heh tylko na pół... boje się ze może jej jakiś witamin brakuje albo po prostu lubi kwaśne... dobrze ze nie ma ba nią alergii bo ja zjem dwa ziarna i mam usta jak murzynka do samego nosa i brody...

A moj dzis wpadl w szal jedzenie winogron. Obieralam mu ze skórki to nie chciał wiec chodzil i sam sobie brał i wcinał, że az sie uszy trzęsły. Dzis to miał taki apetyt, ze zjadał moje i swoje jedzenie. Ciesze sie, bo zjadł pieczona rybe i pure z selera i do tego duża porcje uparowanego brokuła. Czyli cały obiad!.szok bo ostatnio to wszystko tak tylko nie obiad. Kasz mlecznych jeś nie chce oststnio.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry