reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Witam chciałam się z Wami pożegnać w środe rano zrobiłam sobie 2 test były II a pożnym wieczorem dostałam krwotoku.Maz wezwał pogotowie ale było już za pózno straciłam moje malenstwo...w szpitalu dostałam kroplówke, jakies leki w niej i zastrzyk z immoglobuliny(mam niezgodnosc z mezem czynika rh). A w szpitalu mi powiedzieli ze kolejna ciaze am planaowac najpiew z lekarzem a pózniej z meżem ;) Za tydzien mam wizyte kontrolna u mojej lekarki . Trzymam za WAS kciuki .Pozdrawiam cieplutko 

reklama
Witam chciałam się z Wami pożegnać w środe rano zrobiłam sobie 2 test były II a pożnym wieczorem dostałam krwotoku.Maz wezwał pogotowie ale było już za pózno straciłam moje malenstwo...w szpitalu dostałam kroplówke, jakies leki w niej i zastrzyk z immoglobuliny(mam niezgodnosc z mezem czynika rh). A w szpitalu mi powiedzieli ze kolejna ciaze am planaowac najpiew z lekarzem a pózniej z meżem ;) Za tydzien mam wizyte kontrolna u mojej lekarki . Trzymam za WAS kciuki .Pozdrawiam cieplutko 

Bardzo mi przykro z tego powodu :( mam naDzieje i trzymam za ciebie kciuki żeby się następnym razem udało .

wikcia strasznie mi przykro, nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz. Z całego serca życzę aby następnym razem wszystko ułożyło się idealnie.

Cześć dziewczyny :)
Zgłaszam się do grupy listopadowych mam :)
Moja beta to 169,3 więc chyba jest okej.
Dopiero za 9 dni mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że do tego czasu będzie wszystko dobrze :)
Pozdrawiam :)

wikcia2007 bardzo mi przykro. trzymam kciuki za następny raz :-)
ja dziś czuję się jak bym miała ciągle chorobę lokomocyjną. i będę gotować rosół ten który czułam w buzi i w pokoju :-)

Za mną chodził kapuśniak i już stoi na kuchni. W ogóle muszę uważać bo w pierwszej ciąży przytyłam 20kg.

Wikcia bardzo mi przykro... :( trzeba się podnieść i próbować dalej. Ja miałam już tyle razy podobne sytuacje, ale ciągle z mężem walczylismy... I póki co jest ok :) ale zdaję sobie sprawę, że różnie może być, choć wierzyć trzeba w powodzenie!

no dziewczyny ja jestem ciągle głodna... co chwile coś podjadam hihi pewnie też będę jak czołg ;) ja mogę czuć się źle, wyglądać okropnie ;) byleby się tylko udało donosić, urodzić i cieszyć się rodzicielstwem :)

reklama
Ewel, Kleopcia Wy już macie objawy? :shocked2: Ja jeszcze nic nie czuję. Wręcz od kilku dni mam taki power, że tylko biegam i sprzątam. A dzisiaj jestem strasznie nerwowa bez powodu, cała się w środku gotuję z nerwów. Zaraz idę zrobić melisę żeby fasolce tym stresem nie zaszkodzić. Dodam, że ja biorę leki na prolaktynę a to jest hormon stresu. I mam zalecenie pod lekarza 0 stresu, żeby mi ten hormon nie skakał. Mam nadzieję, że wszystko jest ok :baffled:
Ester ja od 2 dni ciągle śpię jestem strasznie senna... Sutki mam wrażliwe bardzo i w sumie czasami czuje ściągnięcie w brzuchu.

Rosół.... Dziś też za mną chodził od rana i właśnie się gotuję ;)
Wikcia kochana też jestem po jednej stracie i wiem co czujesz... Ale jak wysztsko teraz zaplanujeaz z lekarzem będzie dobrze:-)

Do góry