reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Jabłka pomagają mi jablka. Mam mniejsze nudności a i dzisiaj nie wymiotowalam Ufff
Wikcia jeszcze raz trzymaj się strasznie wspolczuje i mam nadzieje zenw końcu się uda.
Ja mam dzisiaj rodziców w domu. Nic nie powiedzialam a oni nic nie podejrzewają

reklama
Termin wg moich obliczeń termin porodu to około połowa listopada. Lekarz za 9 dni określi dokładnie, mam nadzieję;)
Dziewczyny ja też walczę z przeziębieniem. Oby przeszło szybko, bo martwię się o dzidzi

Witam dziewczynki jak tam niedziela? Ja nabieram siły przed drogą ( mam dziś do przejechania 350 km na szkolenie) katar mnie męczy ale nie jest najgożej. Męża chyba grypa żołądkowa bierze a synek zasmarkany. Jednym słowem infekcje atakują.
Źyczę wszystkim miłej niedzieli :)

Ewel87 - mnie brzuch raczej nie boli, czasami jajniki zakłują... ja mam bóle krzyżowe co jakis czas, w sumie zawsze takie miałam przed @... ale ponoć to normalne...
Miłej niedzieli :)

Ja wizytę u gina mam we wtorek. Wczoraj zrobiłam zalecone badania-koszt bagatela 225 zl. Mam ciągłe mdłości-większe rano i wieczorem a największe po wypiciu czegoś. Rano zawsze pije szklankę wody a tu klops.Do tego nie mogę dużo jeść i chyba schudłam co mnie nawet cieszy.Mąż zrobił rano jajecznice z pomidorami-napaliłam się do momentu jak oznajmił że dodał śląską :)

reklama
Dzień dobry :) U mnie wreszcie słoneczko. Aż chce się żyć.
Obudziłam się bez bólu gardła. Jaka ulga! Został jedynie lekki katar. Antybiotyk działa i wychodzę na prostą. pfu pfu ;)

ewel87 mnie dzisiaj kłuje troszke ale myśle, że to może być też wina kilkudniowego mega kaszlenia i smarkania...

A tak to do mdłości dołączyły wymioty...pojedyńczy przypadek ale myślę, że na tym się nie skończy. W poprzedniej ciąży wymiotowałam do 6 miesiąca - istna katorga.

Wybieram się dzisiaj po spodnie dla Starszaka i zerknę na ciążowe spodnie. Może akurat trafi się jakaś promocja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry