reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Wikunia nauczyła zasypiać się przy świetle i nawet w nocy jak się obudzi na karmienie to musze czekać aż zaśnie żeby zgasić.

reklama
Dziewczyny a mam pytanie...
Jak Wasze piersi? Stosujecie coś żeby naprawić jędrność, wygląd cokolwiek? No nie są teraz "za apetyczne".

moja nie lubi karuzeli. i swojego łóżeczka też nie :-(
zauważyłam, że czasami jak nie może zasnać to jest bardzo marudna
ja dziś stwierdziłąm, że w ogóle nie wyglądam apetycznie, czuje się fatalnie psychicznie i fizycznie. Jeszcze dziś kolejna koleżanka powiedziała, że widąć, że jestem zmęczona. A jak mam nie być? Wszystko przy małej robię ja. Lekcje ze starszym, ja. Zabawy z młodszym ja. Zakupy ja. ?Obiad, kolacja, śniadania ja. Pranie plus prasowanie ja. Padam.

gosikkk znam ten ból :(. Wszystko "ja".
Menadżera Ogniska Domowego(czyli my) pracuje 24h 7dni w tyg. i nikt tego nie docenia. A jesteśmy tylko ludźmi tez musimy jeść, spać, sr...ć.

U mnie rożnie z tym spaniem osobno było chłopaki od początku w łóżeczku teraz robią wycieczki starszy spał ze mną trzy lata nie było nigdy problemu córka od początku sama w łóżeczku a teraz śpię z Beniem on w gniazdku bo malutki jest narazie ja odsypiam noce do 12 chłopaki wracają z przedszkola czasem ida spać czasem nie ale od 15 zawsze zaczyna sie młyn póki tatuś moe wróci wieczorem pokapie uśpie i nadrabiam dzień i tak w kółko :) ja nosze karmie narazie piersią i mam więcej mleka jak tak go ponoszę blisko siebie :)

maz robi nocki to ja wstawac musze co 2 godz potem corka do szkoly potm objad pranie prasowanie o tak w okolo ... jest ciezko no ale cuz mamy zrobic ...

już się doczekac nie mogę aż maz wróci, i pobędzie z chłopakami, nakarmi małą, pójdzie na spacer, na zakupy ajjjjjj
Starszy kończy lekcje, średni śpi, mała śpi. Zaraz zrobię starszemu kanapki na jutro, wykąpie się i idę spać

a mój mały dzisiaj po kjąpieli i wieczornym cycusiu padł i udało się odłożyć go do łóżeczka, pierwszy raz! potem przebudził się, znopwu pociumkał cyca i dalej śpi jestem w szoku! ale jak się przbudzi w nocy to biorę go do siebie, jestem za leniwa na wstawanie do niego w nocy, a tak to cyca dam, pomiziam go trochę i śpimy w najlepsze :p heh ale wiem i doceniam spokój, jaki ma się przy pierwszym dziecku

reklama
gosikk maz juz nie dlugo bedzie to odpoczniesz kochana .. moj ma jutri wolne i ja mam dzien dla siebie ide do fryzjera i bede odpoczywac :-)

Do góry